Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranga a mecz

PFFP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Moja ranga to suprim

nie mam prime bo nie mam 21lvl!

Moje pytanie jest odkąd wszedłem do suprima mam 95% mmów które przegrywam po tym jak dostajemy 100% hs/i super skany albo po prostu się kreci i nakurwia 

Moje pytanie jest takie?

Jakim cudem jeśli wbiłem suprima i duża większa część mmów mam przegranych z tego powodu (jeśli nie ma jakiegoś dałna co ma aima/wh mm się kończy 16:2/16:3 :D)

to jakim cudem jestem jeszcze na suprimie?

Oglądając profile tych capów nie mieli blokady vac to chyba nie cofneło tego mma?

Nic nie pisało nawet mi w menu::P

Więc moje pytanko brzmi JAKIM CUDEM NIE SPADŁEM?

Opublikowano

wklepiesz 21lvl na uproszczonym dam ci 2k zł w skinach i powodzenia goldzie

a po primo przeczytaj ty dalnie co napisalem osoby te nie maja blokady vac na profilu

Opublikowano

Z postów "wbij prime" leje jak cholera bo skoro podczas gry na wysokim faceicie czy gt esei jest od cholery cziterów to myślicie że 21 lvl w csgo lub numer telefonu ich powstrzyma od WH na mmach gdzie poziom jest tak żałosny że nie muszą zbytnio się wysilać? xD

Ps. Mecze cofa po jakims czasie więc graj swoje i wbijaj powoli range bo to nie obrazek w lobby gra tylko ty :)

Opublikowano

Grają 2 mecze na 24h co daje im 10 reportów tylko dlatego bana nie dostają ( chyba że ktoś posiada reportbota ) ewentualnie ban wpadnie jeżeli cheat zostanie wykryty ( co jest mało prawdopodobne jeżeli nie używają aw,iw, lub różnych cp ayyware ) 

edit#

Lepiej przegrać 16:0 niż np. 16:2 itp bo przy 16:0 nie tracisz pkt i ranga Ci nie spadnie 

Opublikowano

Grają 2 mecze na 24h co daje im 10 reportów tylko dlatego bana nie dostają ( chyba że ktoś posiada reportbota ) ewentualnie ban wpadnie jeżeli cheat zostanie wykryty ( co jest mało prawdopodobne jeżeli nie używają aw,iw, lub różnych cp ayyware ) 

edit#

Lepiej przegrać 16:0 niż np. 16:2 itp bo przy 16:0 nie tracisz pkt i ranga Ci nie spadnie 

Powiedz mi jak zdobyc takiego  chyba że ktoś posiada reportbota  ?:D

Opublikowano

edit#

Powiedz mi jak zdobyc takiego  chyba że ktoś posiada reportbota  ? :D

Potrzebujesz 11 kont z cs go ( bez bana ) i wtedy raz na 6h możesz kogoś zreportować 

edit#

w sumie nawet 6 kont starczy tylko każdy od Ciebie z teamu musi dać reporta osobie która gra rage 

Opublikowano

po tym co napisales wnioskuje, ze jezeli juz jestes to jestes boostowanym supremem i valve sie nad toba lituje i nad pieniązkami twoich  rodzicow :( i nalozylo specjalna blokade bys nie mogl spasc :v  :v  :v  :v

Opublikowano

Z postów "wbij prime" leje jak cholera bo skoro podczas gry na wysokim faceicie czy gt esei jest od cholery cziterów to myślicie że 21 lvl w csgo lub numer telefonu ich powstrzyma od WH na mmach gdzie poziom jest tak żałosny że nie muszą zbytnio się wysilać? xD

Ps. Mecze cofa po jakims czasie więc graj swoje i wbijaj powoli range bo to nie obrazek w lobby gra tylko ty :)

No bez kitu, na ESEA, a nawet i w FPL-C ludzie cheatują. Przez czas ktory wbil 10 level, wbil sie w masterze do top 3 zeby wejsc do fpl-c nie dostaje vaca, to jest chore.

Jest milion innych ludzi co cheatuje na prime, co to jest problem kupic konto lub wbic 21 lvl na prywatnych cheatach?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...