Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co lepsze?

ChoryRap

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie tak jak kolega wyżej napisał. Kup Golda, za golda FCMa (moim zdaniem lepszy fcm niż is6) zwłaszcza, że niedługo ma być promocja na VIII. Zostanie ci jeszcze sporo golda, za którego możesz teraz kupić jakieś VI lub zostawić na premium/transfer na free expa jak będzie 1gold=35exp.

Ewentualnie jak chcesz wydawać kase na grę to poczekaj za fajnym zestawem w kalendarzu adwentowym (np. na skorpiona).

Opublikowano

Ja bym brał złoto nie Jagodę, bo za 15000 golda można dwie premki 8 poziomu na promocji kupić (medy np. CDC i T-54 first prot.).

Wszystko jest kwestią gustu, ja akurat lubię mobilne czołgi, powolne mnie męczą i frajdy nie dają (no tak Jadzia zarabiadobrze, ale zarobki to nie wszystko).

Druga sprawa, to warto kupować takie premki żeby np. szkolić załogantów na nich (kredki i fun przy okazji), jak np. nie zamierza się robić japońców to premek japońców kupować nie ma sensu.

Opublikowano

Ja bym brał złoto nie Jagodę, bo za 15000 golda można dwie premki 8 poziomu na promocji kupić (medy np. CDC i T-54 first prot.).

Wszystko jest kwestią gustu, ja akurat lubię mobilne czołgi, powolne mnie męczą i frajdy nie dają (no tak Jadzia zarabiadobrze, ale zarobki to nie wszystko).

Druga sprawa, to warto kupować takie premki żeby np. szkolić załogantów na nich (kredki i fun przy okazji), jak np. nie zamierza się robić japońców to premek japońców kupować nie ma sensu.

Ja właśnie kupiłem jadzie bo mam zamiar expić załoge na jg pz e 100

Jw27i9N.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...