Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słabszy drop kluczy w nowym sezonie?

Morness

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy też macie taką sytuację, że klucze wam rzadziej dropią? Wygrałem w tym sezonie z 20 meczy, dostałem z 2. Nie mam restrykcji na chat czy żadnych ostrzeżeń. Drop kluczy miał ponoć resetować się? na początku miesiąca a dodatkowo mamy nowy sezon.

Mój kolega otworzył już 3 skrzynki przy podobnej ilości zwycięstw (czyli dostał 9 kluczy)

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Przeciez jasno jest napiosane ze jak masz na jakims champie S na koniec gry to dostajesz klucz/skrzynke ; mi zawsze tak loota

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Przeciez jasno jest napiosane ze jak masz na jakims champie S na koniec gry to dostajesz klucz/skrzynke ; mi zawsze tak loota

Mimo, że miałem więcej S na bohaterze to i tak klucz rzadko dropi.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Ja juz z dupy ich dostalem 6(prawie pod rzad), nadal jest to losowe i nadal zalezy od szczescia i resetu, nic sie nie zmienilo. Jedynie skrzynki sie zresetowaly.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ja juz z dupy ich dostalem 6(prawie pod rzad), nadal jest to losowe i nadal zalezy od szczescia i resetu, nic sie nie zmienilo. Jedynie skrzynki sie zresetowaly.

Nie. Mam 4 dostępne skrzynki do dostania za rangę S- w górę, w ciągu ostatnich paru meczy wbiłem 3 razy rangę S, a skrzynek nie otrzymałem. :v

maybenow.png

Opublikowano

"Wydaje mi się, że ostatnio dostaję niewiele fragmentów kluczy. Dlaczego?

Częstotliwość wypadania fragmentów kluczy jest krzywą, a nie prostą. Za każdym razem, kiedy zdobywasz fragment klucza, szansa na zdobycie kolejnego nieco maleje. Szansa ta resetuje się co około 30 dni od czasu zdobycia pierwszego fragmentu klucza.

Chcieliśmy dać graczom, którzy grają rzadziej, większą szansę na znalezienie kluczy i uniknąć sprawiania wrażenia, że jeśli komuś zależy na kluczach, to niezbędne jest „farmienie”.

Uwaga: Pojawił się błąd, który nie pozwala ci zdobywać Fragmentów Kluczy, gdy grasz bohaterem, którego nie posiadasz. Nie było to naszym założeniem i pracujemy nad rozwiązaniem problemu."

Więcej info: https://support.riotgames.com/hc/pl/articles/207884233-Przewodnik-po-warsztacie-Hextech

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...