Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elysium Project / Old Nostalrius

Evron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

20_20_logo.jpg

Każdy z nas, a przynajmniej większość znała i grała na serwerze Nostalrius, jednym z największych prywatnych serwerów World of Warcraft i największym serwerze z czystym contentem zwanym Vanilla.

Całkiem niedawno na światło dzienne wyszła wiadomość, o powrocie starego Nostalriusa wraz z nowym realmem Elysium.

Na stary realm czyli Nostalrius dostępne będą od dnia 12.12.2016 transfery ze starej bazy danych na Nostalrius realm, więc jeśli graliście na starym Nostalriusie możecie transferować swoje chary :).

Jednak pisząc ten temat, moim głownym planem jest chęć zaproszenia wszystkich graczy na nowy realm Elysium, gdzie będziemy mogli wspólnie pograć i pogadać :) 

Zostanie on wypuszczony po nowym roku, a dokładna data pojawi się 25.12.16.

Wraz ze swoimi znajomymi zaczniemy grać w Hordzie, i tutaj również was zapraszam, ponieważ Polska gildia Amelinium wraca na nowy realm i zaprasza każdego polaka do casual gamingu, lub raidowania.

Więcej informacji raczej podawać nie muszę, typowy blizzlike :)

HF :)

Mam nadzieję, że będziemy widzieć się w grze :)

Mój nick w grze: Laryngolog

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Nie jest to publikacja, jest to tlyko krótka prezentacja i zaproszenie graczy na ten serwer przeze mnie. Myślałem nad tamtym działem, ale po prostu nie pasowało. Nie opisałem rat, czy serwer jest progresywny etc. Nawet podstawowych informacji nie ma :) Podstawy podstaw  do zaznajomienia się :)

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Specjalista
Opublikowano

Pomyliłeś działy.To pasuje do publikacji albo prywatnych a nie tutaj :) Podziwiam, że ludzie nadal mają siłe grać na vanili. Powodzenia :3

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...