Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vander rozstaje się z H2K

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

874731481572092968565.jpeg

Po więcej informacji kliknij w obrazek. 

Vander rozstaje się z H2K - nie przedłużono mu kontraktu. Jankos zostaje, lecz nie będziemy mieli przyjemności oglądać nigdy więcej Polskiego duo. Gdzie trafi Vander jak myślicie? Wiele drużyn nie ogłosiło swoich pełnych składów, być może zobaczymy go w LCS'ach lub Challenger Series.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Szkoda. Ciekawe kogo za niego dadzą (czy już wiadomo?).

Nie wiem gdzie pójdzie, bo jestem takim sezonowcem, że interesuje się LCS-ami tylko na początku i na Worldsach. :]

Opublikowano

Myślę, że decyzja wyjdzie lepiej dla H2K. Vander był jednym ze słabszych, o ile nie najsłabszym ogniwem zespołu, jeśli chcą wygrać coś więcej to potrzebują lepszego supporta.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Synek ma racje, nowy bot lane moze albo poprawic ich performance na jeszcze wyzszy poziom, albo pogorszyc calosc. Zobaczymy, czy wyjdzie im to na dobre. 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

A to nie jest tak, że on ma jeszcze kontrakt? Po prostu nie jest w active squadzie z tego co wiem.

@Edit: Fajny avek Kolego :P

Opublikowano

A to nie jest tak, że on ma jeszcze kontrakt? Po prostu nie jest w active squadzie z tego co wiem.

Kontraktu już nie ma, oficjalnie go pożegnali. 

A dziękuję, zapożyczyłem sobie. :D 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Szczerze mówiąc wolę grać niż oglądać gry, a co za tym idzie nie widziałem występów h2k, więc nie wiem, czy ta decyzja może wyjść im na dobre, ale jest mi troszkę szkoda, że polak odchodzi z drużyny, która pokazała się całkiem nieźle na worldsach.

giphy.gif

Opublikowano

Kontraktu już nie ma, oficjalnie go pożegnali. 

A dziękuję, zapożyczyłem sobie. :D

"H2K uzupełniło pierwotne oświadczenie o informację, że Oskar „Vander” Bogdan ma wciąż ważny kontrakt z organizacją, jednak zdecydował się zrezygnować z miejsca w podstawowej piątce w celu rozważenia innych możliwości na sezon 2017, samo H2K natomiast pomoże mu we wszystkim co postanowi." ~http://cybersport.pl/74873/vander-rozstaje-sie-z-h2k/

Więc tego, no...

Opublikowano

Podobno ma być jakiś koreański duet na bocie ale kto wie :D Ciekawe co z Vanderem mam nadzieje że trafi w dobre ręce :)

Ale z 2 strony to dobrze dla H2K chcą zrobić mocny skład powalczyć o mistrzostwo w następnym sezonie :D

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Gdzieś tam czytałem, że Jankos mówił, że jak na bota wezmę kogoś z EU to odchodzi z drużyny i chce jakiś import(prawdopodobnie KR), ale kije wie ile w tym prawdy. VandeR też miał odchodzić jak Forg1ven wróci :v

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...