Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MOTYWATORZY XD

Tud

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

dlaczego w ogole tacy ludzie istnieja?

rozumiem jeszcze jakis dietetykow, ale k***a to gowno jak karmowski no hejka co tam sie z toba dzieje??

ja np lubie pograc w pilke i nie potrzebuje do tego motywacji

a ty jak potrzebujesz jej na silowni bo ci sie nie chce cwiczyc to po co to robisz na sile??

moze to ja czegos nie rozumiem wyjasnijcie mi prosze

Opublikowano

Jesli ktos chce gowno kupic, to znajdzie sie ktos, zeby je sprzedac.

Dokładnie. Ty może nie widzisz w tym sensu, ale inni już tak. Dla niektórych, taki karmowski jest autorytetem i takie słowa z jego strony, są dla jego fanów wiele warte.

Opublikowano

Tacy ludzie istnieją bo jeden pierwszy na początku przekonał się, że można na tym zarobić a jak można na czymś zarobić to zawsze się znajdą ludzie do tego.

Ludzie z depresją mogą nie być zmotywowani do robienia rzeczy, które normalnie uwielbiają i mogą się udać do takiej osoby.

Oczywiście profesjonalny psychoterapeuta wyspecjalizowany w poszczególnym obszarze problemu zawsze byłby lepszym wyborem uogólniając, no ale cóż. 

Opublikowano

Lubisz to robić, robisz, więc nie potrzebujesz motywatora.
Są ludzie, którzy powinni coś robić (na przykład ze względu na stan zdrowotny), ale nie mają motywacji, chęci... to między innymi dlatego ;)
Ale faktycznie, aktualnie ludzie żerują na wszystkim i na wszystkich xD 

tMjZlYU.png

Opublikowano

Może nie tyle co samozaparcie, ale jakiegoś bodźca do działania. Jednym wystarczy fakt, że łażąc na siłkę będą mieli odpowiednią figurę by wyrywać maniurki, a inny potrzebuje od kogoś słów zachęty. Ogólnie śmieje i to srogo z takich ludzi, ale skoro komuś to może pomóc to mi jest to obojętne. Gorzej jak ktoś wszystkim bez wyjątku wciska te pseudopierdolenie. także, pozdrawiam Risen... 

106071453484304291456.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...