Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyłączenie autofilla

adrian1918

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można w jakiś sposób wyłączyć tego autofilla? Zaczyna mnie denerwować to że za każdym razem kiedy chcę zagrać rankeda wyskakuje autofill. Jeśli nie można to ile muszę czekać żeby osoby robiące sobie "przerwe" od lola wróciły?

Opublikowano

Co jakiś czas dostajesz tego autofilla, żeby kolejki się wyrównały i żebyś nie czekał kilkanaście minut na grę. Nie ma sposobu na ominięcie autofilla, jest on przydzielany automatycznie.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jak dostaniesz supa lub auto filla gdzies to masz 2 gierki pozniej swoja linie na 10 0%, rowniez gdy jestes w serii to masz zagwarantowanie swoje linie. A co drugiego pytania to wtf? xD Źle sformułowane na 100%, skad mamy wiedziec, kto kiedy wroci do lola, robiac sobie przerwe???

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Nie możesz wyłączyć autofilla, to rzecz, na którą nie masz wpływu.

Może ewentualnie mógłbyś zagrać za jakiś czas, kiedy gracze byliby inaczej rozłożeni na rolach, ale nie wiem, czy to nie mijałoby się z celem.

giphy.gif

Opublikowano

Można w jakiś sposób wyłączyć tego autofilla? Zaczyna mnie denerwować to że za każdym razem kiedy chcę zagrać rankeda wyskakuje autofill. Jeśli nie można to ile muszę czekać żeby osoby robiące sobie "przerwe" od lola wróciły?

Wnioskuję, że narzekasz na supporta, którego otrzymujesz z autofilla. Jeżeli tak, a chcesz uniknąć tej rolli, to znajdź kogoś do duo, kto właśnie supportuje.

Proste. 

maybenow.png

Opublikowano

Jak dostaniesz supa lub auto filla gdzies to masz 2 gierki pozniej swoja linie na 10 0%, rowniez gdy jestes w serii to masz zagwarantowanie swoje linie. A co drugiego pytania to wtf? xD Źle sformułowane na 100%, skad mamy wiedziec, kto kiedy wroci do lola, robiac sobie przerwe???

Gdzieś na tym forum czytałem, że większość osób wraca do gry po x czasie hmmm... żeby nie grać z noobami? Lub jakoś tak, więc chciałbym się dowiedzieć ile wynosi ten czas.

Opublikowano

Gdzieś na tym forum czytałem, że większość osób wraca do gry po x czasie hmmm... żeby nie grać z noobami? Lub jakoś tak, więc chciałbym się dowiedzieć ile wynosi ten czas.

Po skończeniu pre sezonu powinno być mniej takich ludzi.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Znajdź supporta, którym polubisz grać, wówczas np w godzinach w których się długo czeka na grę (czyli późno w nocy/wcześnie rano) będziesz mógł sobie go wybrać i czas oczekiwania się znacznie skróci. Sczególnie pomocne jest to na wyższych dywizjach, gdzie jest mniej graczy.

Jeśli nie chcesz grać supportem to rób tak że jeśli wiesz że chcesz za chwilę grać, to nastaw mecz sobie wcześniej a w czasie czekania możesz np. pooglądać coś na youtube lub zjeść kanapki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...