Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka do Lola

Paragoniik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko

Poszukuję jakiejś myszki do Lola max 80zł

Polecacie coś? Zależy mi na dwóch klawiszach z boku :/

*Jak zły dział proszę o przeniesienie*

fKGsn2A.png Ada <3
Opublikowano

Poleciłbym ci moją poprzedniczkę czyli Tracer Vanquish(Cena od 60-75zł zależy od sklepu),która służyła mi 3 lata a teraz korzysta z niej dalej mój brat.Plusy i minusy wg mnie:

+podświetlenie w 4 kolorach(czerwony,niebieski,zielony,purpurowy) które można zaprogramować czy mają migotać w jakim tempie czy nie

+mamy przejrzyste oprogramowanie w komplecie gdzie do ustawienia mamy 4 programy na każdy kolor przypada jeden,mamy tam Hz myszki,dpi,przyciski makro itd.

+kolory podświetlenia są intensywne

+oczywiście plastik ale pokryty warstwą ochronną na pot,przy dłużym graniu nie bedziesz miał uczucia że mysz jest śliska czy wyślizguje się

+po jednym dodatkowym przycisku z lewej i prawej strony

+długi kabel w oplocie(nie masz się co martwić o ostre krawędzie biurka)

+żywotność,po 3 latach myszka wygląda jak nowa,ślizgacze są praktycznie nie naruszone,jedynie kółko myszy lekkk kiwa się na boki

-w dotyku i na pierwszy rzut oka konstrukcja wydaje się słaba,łamliwa ale tak nie jest

-myszka potrafi zacinać się na innych powierzchniach niż podkładka

-mysz nie działa od razu od włączenia komputera potrzebuje z 1:30min. na załadowanie naszych ustawień

-+myszka ma specyficzny przekrój i niektórym osobom może być po prostu niewygodna

Do tej ceny uważam że godna uwagi

Opublikowano

Genesis GX57 - 4 DPI, możliwość zmiany kolorów podświetleń, dwa przyciski po boku, przycisk DPI, budowa dopasowana do dłoni, świetny laser, na podkładce śmiga jak bajlando, możliwość ustawienia szybkości podwójnego kliknięcia, makro, etc.

ezgif-com-effects.gif

Specjalista
Opublikowano

Bloody V9 70/80zł, posiadam i polecam, do ligi legend, i tak nie potrzebujesz cudów, myszka posiada 2 przyciski z boku, fajne "leży" i pod względem technicznym jest jedną z top myszek do 100zł

Opublikowano

Ogl to tej ceny większej różnicy nie ma wszystkie produkty a4tech do tych 80zł można brać wybierz ta którą się tb najbardziej podoba

Opublikowano

Posiadam Genesis GX44 - Posiada dwa przyciski z boku, różne czułości DPI, które możesz zmienić według siebie w sterowniku do myszki. Mam ją ponad rok i jest bardzo dobra.

Opublikowano

Bloody V9

2 Wygodne przyciski w obydwie strony [ lewa i prawa ], 3 przyciski na środku myszki + program zmiana Wielu rzeczy w tym szybkość myszki double,triple click quadra click [ macro do cs też działa ], i jeeeszce wiele opcji sprawdź sam polecam  :) 

Minus może być taki że dla niektórych osób może być za mała myszka :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...