Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozciąganie 4:3 laptop GTX 960M

Fl4sher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem wiem jak powinno się ustawiać 4:3 rozciągnięte na Nvidii, ale pojawia się problem nie mam pełnych ustawień Nvidii dodaje SS jak to wygląda w moim przypadku jest to laptop gamingowy od Asusa 

post-1375167-0-13101800-1481507395_thumb.jpg

Pomogłem ? Kliknij Lubie to !­

Opublikowano

Ustawiasz w tym oknie : 

df7de0.jpg

MOBO:  GA-B85M-D3H | CPU: Intel Core i5 4460 3.2 GHz / Turbo 3.4 GHz | RAM: Geil Dragon 8 GB DDR3 CL11|
GPU:  Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GD5T | CPU cooling: be quiet! Pure Rock BK009 |SSD: SanDisk 128 GB SSD|
PSU:
Chieftec 600W
| Tower: Zalman Z3 +

Opublikowano

Dzięki za poradę, ale jak widzisz mojego SS to tylko to posiadam w ustawieniach NVidii nic więcej nie mam opcji monitora itd

Opublikowano

Z tym, że ja posiadam 2 karty graficzne Intel i NVidia i podczas uruchamiania gry przełącza się na karte Nvidii GTX 960M dla lepszej wydajności i dodam, że nie zmienię na główną Intela bo to będzie kupa wtedy, a jak widać w panelu NVidii nie ma tych ustawień jak ma każda NVidia. Jak by co to sprawdziłem sposób kolegi Ememenss nie działa, ale możesz napisać jaka rozdzielczość Ci chodzi na tym sposobie itd 

Opublikowano

4:3 ta cała 1000 cos na 700 coś.

Popróbuj inne opcje- np. skaluj pełny obraz itd.

Zresztą wpisz sobie w google rozciągnięte 4:3 cs:go laptop i ci wyskoczy...

Opublikowano

Z tym, że ja posiadam 2 karty graficzne Intel i NVidia i podczas uruchamiania gry przełącza się na karte Nvidii GTX 960M dla lepszej wydajności i dodam, że nie zmienię na główną Intela bo to będzie kupa wtedy, a jak widać w panelu NVidii nie ma tych ustawień jak ma każda NVidia. Jak by co to sprawdziłem sposób kolegi Ememenss nie działa, ale możesz napisać jaka rozdzielczość Ci chodzi na tym sposobie itd 

Aktualizacje do NVidii masz pobraną?

Opublikowano

Tak specjalnie ściągnąłem nowe sterowniki, coś czytałem, że niby sa okrojone ustawienia w mobilnych kartach czy to prawda nie wiem  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...