Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

C# i steam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

więc mam problem widzę na youtube jak ludzie robią boty do trade który się logują na konto dało by się zrobić bota który tworzy konto potem dodaje daną osobę i reklamuje np stronke?

Gość 67d64b62d9
Opublikowano

Jest dużo steam api w C# ale myślę raczej, ze problemem będzie to, iż na steamie żeby kogoś dodać i pisać wiadomości musiałbyś mieć zakup przekraczający x euro. A spamować ze swojego głównego konta to przypał troszkę. Generalnie od jakiegoś czasu boty są przez valve dojeżdżane.

Opublikowano

Jest dużo steam api w C# ale myślę raczej, ze problemem będzie to, iż na steamie żeby kogoś dodać i pisać wiadomości musiałbyś mieć zakup przekraczający x euro. A spamować ze swojego głównego konta to przypał troszkę. Generalnie od jakiegoś czasu boty są przez valve dojeżdżane.

może inaczej to od rejestrowania to sobie zrobię ale zrobi mi ktoś coś takiego że loguje się na konto dołącza do grupy i dalej już sobie poradzę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...