Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W pełni działający bot na androida (NIEWYKRYWALNY)

KrisMPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem z ponad miesiąc temu bardzo ciekawego bota. Korzystam z niego od ponad miesiaca i jeszcze nie dostałem bana, nawet soft bana więc przypuszczam że jest niewykryuwalny oczywiście jeżeli używa się go z głową ;) Bot oferuje wiele ciekawych funkcji np:

- usuwanie itemów gdy przekroczą one podaną przez nas możliwą ilość w ekwipunku 

- ustawienie startowej lokalizacji, prędkość z jaką będzie się poruszał oraz maksymalny dystans o jaki może się oddalić

- automatyczne transferowanie czy ewolucja wybranych pokemonów (możliwość wybrania po nazwie, wysokości iv i cp)

- podaje odrazu iv złapanego pokemona

- wykluwa i wrzuca automatycznie jajka

- zbiera SPORO pokestopow

- możliwość używania lucky ega

I kilka innych możliwości, oto link do bota :) Bot działa na telefonie z androidem ewentualnie na programie nox itp zainstalowanym na komputerze :3

x

Opublikowano

Znalazłem z ponad miesiąc temu bardzo ciekawego bota. Korzystam z niego od ponad miesiaca i jeszcze nie dostałem bana, nawet soft bana więc przypuszczam że jest niewykryuwalny oczywiście jeżeli używa się go z głową ;) Bot oferuje wiele ciekawych funkcji np:

- usuwanie itemów gdy przekroczą one podaną przez nas możliwą ilość w ekwipunku 

- ustawienie startowej lokalizacji, prędkość z jaką będzie się poruszał oraz maksymalny dystans o jaki może się oddalić

- automatyczne transferowanie czy ewolucja wybranych pokemonów (możliwość wybrania po nazwie, wysokości iv i cp)

- podaje odrazu iv złapanego pokemona

- wykluwa i wrzuca automatycznie jajka

- zbiera SPORO pokestopow

- możliwość używania lucky ega

I kilka innych możliwości, oto link do bota :) Bot działa na telefonie z androidem ewentualnie na programie nox itp zainstalowanym na komputerze :3

x

Captcha wychodzi?

Zdrajca MPCFORUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...