Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Gamingowy banner by ɴoɴαмe (PSD)

ɴoɴαмe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie, przeglądając forum naszła mnie ochota na wykonanie oto takiego banneru:

5VNTYZ7.jpg

Może nie wymagał on ode mnie jakiś strasznych operacji graficznych, ale moim zdaniem świetnie pełni swoją funkcję.

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/fbcf89857312ed6ab02d79bfa68e7314d9ca400b3edbe3fd1c64e82d054d16bd/analysis/1481484394/

Download:

http://www.mediafire.com/file/kmwon421fy2c4jf/bannermpc.psd

fPdC8vF.jpg

Opublikowano

W takim tempie powinni zrobić osobny dział na banery bo ten dział download zaraz eksploduje od nich.

Co do grafiki na pewno się przyda, lecz tak jak sam wspomniałeś dużej ilości operacji graficznych nie wymagał a dużo serwerów jednak woli coś fajnego, coś co pokazuje poziom zaawansowania i włożonego wysiłku.

Pozdrawiam

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Like za Reusa :)

Dziękuję :).

W takim tempie powinni zrobić osobny dział na banery bo ten dział download zaraz eksploduje od nich.

Co do grafiki na pewno się przyda, lecz tak jak sam wspomniałeś dużej ilości operacji graficznych nie wymagał a dużo serwerów jednak woli coś fajnego, coś co pokazuje poziom zaawansowania i włożonego wysiłku.

Pozdrawiam

Dziękuję za opinię.

fPdC8vF.jpg

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Jak dla mnie czcionka kompletnie nie pasuje do tła, no ale każdy ma swój gust.. Leci plusik za chęci.

2631114929652511478662.gif
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...