Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polskie tłumaczenie do Terrrarii

ThePoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Właśnie zapowiedziano Polskie tłumaczenie do Terrari! Będzie to oficjalne tłumaczenie od twórców. Cenx czyli jedna z twórczyni Terrari powiedziała, że będzie to perfekcyjne tłumaczenie więc nie będzie można się spodziewać błędów. Terraria zostanie przetłumaczona też na inne języki. Możecie całą listę zobaczyć na Twitterze Cenx! A wy jak jesteście nastawieni na przyszłe Polskie tłumaczenie?! :)

Źródło: https://twitter.com/cennxx

Opublikowano

czy ja wiem czy to potrzebne...

dodaliby nowe bossy nowe światy DUŻO większy świat czy chociażby portale między światowe 

lub jakieś fajne nowe przedmioty albo więcej bloków czy też np. jakieś nowe bardziej skomplikowane pojazdy...

bo latający spodek czy wagonik to dość mało...

albo chociaz polepszyli w sensie... dodali cos nowego do grafiki jakies nowe efekty czy cos podobnego...

jak dla mnie dodawanie wersji językowych to strata czasu ;x...

Opublikowano

Dla młodszych to się przyda a starsi pewnie pozostaną przy Angielskiej wersji. Ale na pewno nic dużego nie zrobią. Robią tylko małe patche. które coś tam wprowadzają aby gracze mogli powrócić na chwilę do Terrari. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...