Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Najlepszy cheat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten, który ma jak najmniej wykryć programu. Jak dla mnie L# jest najlepsze, po prostu ludzie dostają raporty i zostają permanentnie zbanowani, ale tak się dzieje ze wszystkimi użytkownikami konkurencji.

Takie czasy - nic nie jest bezpieczne. Jeżeli chcesz ograniczyć ryzyko, to po prostu, że się tak wyrażę "używaj mózgu".

Większość rozgrywa się o raporty - to, czy je dostaniesz, zależy głównie od Twojego playstyle na skryptach, od ludzi na których grasz (jeden jest ślepy, drugi zobaczy każdy drobiazg i będzie się doszukiwać skryptów), no i od skuteczności skryptów (statystycznie raczej to ludzie z dobrymi statystykami są nazywani scripterami).

Opublikowano

Raczej L#,uzywalem wszystkich procz gosa i to mi najbardziej sie spodobalo.No i nie trzeba placic za kazdy lepszy skrypt jak to jest w przypadku bola.Jak Anty napisal bana na wszystkim mozesz dostac zalezy od reportow.Za uzywanie evade chyba najczesciej leca bany bo latwo to zauwazyc no chyba ze na samych drawingach grasz.

Opublikowano

Najsolidniejszym cheatem jest L#, nie jestem pewien bo tak naprawdę nie widzę różnicy pomiędzy BOL a L#, Ale wiadomo moim zdaniem przy L# bardziej się starają i moi znajomi rzadziej dostają bany niż na chociażby zwykłym bolu.

Opublikowano

Po co używać w ogółe cheatów?

Po to by jakiś pa***c przyszedł i się o to pytał, zupełnie jak ty xD.

@Topic. Ja osobiście korzystam z EB. Skrypty są ok moim zdaniem, evade działa ale strasznie widoczny jest więc szansa na bana jest. Sam zostałem zbanowany własnie za evade na 3 kontach. Reszta jest legit.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No wszystko spoko, banicja banicją ale jak to jest z tymi banami? Za co się dostaje bana? Za reporty czy jak u Valve za pliki wykrywane jako niebezpieczne? Trzeba mieć dwa osobne pc żeby być totaly safe czy bez żadnego problemu można po użyciu cheata na syfkoncie wejść na main bez ryzyka? 

Opublikowano

Bol chyba najlepszy ale troche wybulisz
L# Dobry prawie jak bol tez kosztuje
EloBuddy chyba najlepsza darmowa alternatywa 

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...