Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Disco Polo

Gość Marichcje

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Marichcje
Opublikowano

Hej, hej.

Co myślicie na temat muzyki disco polo?

Ja osobiście uwielbiam się do tego bawić. Muzyka na cały regulator i skakać po łóżku.

Ludzie się wstydzą słuchać tego "szajsu", ale czy to nie jest tak jak w tej piosence - "Nikt nie słucha, ale każdy zna"? :p

Słuchacie? Nie słuchacie? Hejtujecie? Uwielbiacie? Jak tam u Was z tym gatunkiem?

Opublikowano

Wydaje mi się, że ludzie bezmyślnie podążają za tłumem twierdząc, że disco polo to tylko nawijanie o dupach i zabawach z nimi. Nie jest to jedyna tematyka treści takich utworów, no ale dla tego gatunku specyficzny, tak samo jak dla gangsta rapu (podgatunek ofc) nawijanie o realiach gangów ulicznych – oczywista oczywistość. ;)

Osobiście słucham disco polo głównie z lat 90.-00., czasem zdarzą się jakieś nowsze - Akcent, Boys, Milano, Maxx Dance, Skaner. Mam dużo wspomnień z dzieciństwa, jak się gdzieś usłyszało. :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Faktycznie niektóre piosenki są mega płytkie i nawet text sie nie trzyma kupy, ale na zabawy super muzyka, łatwo wpada w ucho :D

Opublikowano

Ja potrafie sie bawić przy disco polo ale tylko na weselach :D. Tak ogólnie to jakoś mi nie przeszkadza, ale zdecydowanie nie moja muzyka.

Opublikowano

To najlepsza muzyka do zabawy.

Dość, że jest "skoczna" to też wpada w ucho. Ja wolę bawić się przy disco polo niż przy jakimś np. rocku gdzie tylko ręce w górę i wirować włosami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...