Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się kupić ten komputer?

ProSuraxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie w sprawie takiego komputera czy opłaca się go kupić mam zamiar grać w takie gry jak H1Z1, Overwatch, Dying Light, Cs Go. Z góry dzięki za odpowiedz :)

Procesor Czterordzeniowy INTEL Core i5 2500 4x3,3GHz w trybie TURBO 4x3,8GHz 

Pamięć RAM 8GB DDR3 
Dwa Dyski Twarde 2x250GB sata 
Zainstalowany Windows 7 64bit Home Premium TRIAL
Całkiem NOWA Grafika PALIT Nvidia GeForce GTX1050Ti 4GB DDR5 z HDMI 
Płyta Główna MSI MS-7728
Zasilacz MARKOWY XILENCE 500W 

Opublikowano

Witam. Mam pytanie w sprawie takiego komputera czy opłaca się go kupić mam zamiar grać w takie gry jak H1Z1, Overwatch, Dying Light, Cs Go. Z góry dzięki za odpowiedz :)

Pamięć RAM 8GB DDR3 

Płyta Główna MSI MS-7728

Powiedz jeszcze nam za ile ten komputer jest Rozumiem że to jakiś gotowiec z allegro lub marketu ??

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Pamięć RAM 8GB DDR3 

Płyta Główna MSI MS-7728

Powiedz jeszcze nam za ile ten komputer jest Rozumiem że to jakiś gotowiec z allegro lub marketu ??

https://www.olx.pl/oferta/komputer-do-najnowszych-gier-i5-2500-4x3-8ghz-8g-nowy-gtx1050ti-500gb-CID99-IDjcjO1.html :)

Opublikowano

Pamięć RAM 8GB DDR3 

Płyta Główna MSI MS-7728

https://www.olx.pl/oferta/komputer-do-najnowszych-gier-i5-2500-4x3-8ghz-8g-nowy-gtx1050ti-500gb-CID99-IDjcjO1.html :)

Niby karta na gwarancji Tez mi się zdaje że chłopaki z używek lepszego złożą I bardziej hmmm z nie wybuchowych części że tak to nazwę 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Tylko ja sie nie potrafie bawić w składanie komputera :/ to nie wiem mógłby mi ktoś pomóc złożyć coś do 1650 do grania w te gry co podałem? 

Opublikowano

Tylko ja sie nie potrafie bawić w składanie komputera :/ to nie wiem mógłby mi ktoś pomóc złożyć coś do 1650 do grania w te gry co podałem? 

wypełnij kolego ten wzór :

Jaki posiadasz budżet na kupno?

Kiedy zamierzasz kupić zestaw? (za ile dni, tygodni, miesięcy, lat)

Jaka jest dotychczasowa specyfikacja sprzętu, a jaka rozdzielczość monitora?

Do czego ma służyć komputer?

Czy w koszyku ma się znajdować monitor albo inne peryferia (myszka, klawiatura, słuchawki, etc.)?

Czy do zestawu ma być dołączony system operacyjny?

Czy zamierzasz podkręcać podzespoły?

Masz jakieś dodatkowe wymagania dotyczące sprzętu?

I napewno zaraz ktoś ci pomoże 

Mój komputer:

Opublikowano

Jaki posiadasz budżet na kupno? -1650 zł
Kiedy zamierzasz kupić zestaw? (za ile dni, tygodni, miesięcy, lat) - w tym miesiącu
Jaka jest dotychczasowa specyfikacja sprzętu, a jaka rozdzielczość monitora? 1280x1024
Do czego ma służyć komputer? Do Grania 
Czy w koszyku ma się znajdować monitor albo inne peryferia (myszka, klawiatura, słuchawki, etc.)? nie
Czy do zestawu ma być dołączony system operacyjny? tak
Czy zamierzasz podkręcać podzespoły? nie
Masz jakieś dodatkowe wymagania dotyczące sprzętu? Do grania w h1z1, overwatch, cs go, dying light itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...