Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z bardzo wysokim pingiem w CS:GO

Lesiu1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Od paru dni mam ciągle bardzo wysoki ping, który uniemożliwia granie. Wszędzie gdzie nie wejdę do gry (MM, DM, społecznościowy, etc.) mam ping wahający się od 300 do nawet i 1500...Co 5-10 sekund wraca ping do normalności (czyli około 50) ale to tylko na maksymalnie 5 sekund...Od razu uprzedzam, że tylko w CS:GO mam takie problemy z pingiem.

5868963326.png

80641888054635452736.png

Opublikowano

tak tylko taki download/upload/ping masz do serwera w gdansku a pewnie mieszkasz gdzies blisko dlatego wybralo ci te serwery ale serwerow csa nie ma w Polsce sa np. w Niemczech, Szwecji itp. ale nie ma w Polsce dlatego masz taki ping :/, kup lepszy internet juz lepszy bedzie lte :/.

Opublikowano

tak tylko taki download/upload/ping masz do serwera w gdansku a pewnie mieszkasz gdzies blisko dlatego wybralo ci te serwery ale serwerow csa nie ma w Polsce sa np. w Niemczech, Szwecji itp. ale nie ma w Polsce dlatego masz taki ping :/, kup lepszy internet juz lepszy bedzie lte :/.

Może nie mam jakiegoś wybitnego internetu, ale ja do tego momentu mialem zawsze ping na poziomie 50-60...Tak "z dupy" zrobiło się to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...