Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki Sennheiser PC330 problem!

machlak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie

Mam duży problem z tymi słuchawkami które zakupiłem 2 dni temu, mianowicie nie mogę nigdzie znaleźć do nich sterowników.

Poza tym gdy podłączam je wtykami czyli osobno słuchawki i mikrofon to nie pojawia się żaden komunikat z Windowsa że nowy sprzęt został podłączony, i musze użyć standardowych sterów z mojej katy dźwiękowej.

Posiadam Windows 7 Ultimate x64 bit i pod niego potrzebowałbym sterowniki do powyższych słuchawek.

Proszę o pomoc może ktoś posiada te słuchawki i mógłby sterowniki mi podesłać na maila czy coś.

Pozdrawiam

Opublikowano

Jakie sterowniki?!?  To zwykłe słuchawki na Jack wiec nie ma nigdy sterowników. 

W czym problem że musisz użyć standardowych skoro od tego są by je używać  ? 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Jakie sterowniki?!?  To zwykłe słuchawki na Jack wiec nie ma nigdy sterowników. 

W czym problem że musisz użyć standardowych skoro od tego są by je używać  ? 

No dobra pewnie masz rację wink.png Ale moje stare słuchawki co mi padły to normalnie musiałem instalować do nich sterowniki ale może właśnie tak jak piszesz tamte były pod USB a te są pod mini jacka wink.png

Ale w takim razie to mam problem bo gdy streamuję i niemam muzyki , to słychać mocny szum na streamie i nie wiem co może być tego przyczyną? Powyłączałem wszystkie efekty dźwiękowe w ustawieniach głośników i mikrofonu ale dalej jest ten szum niestety.

Opublikowano

Ustawiaj regulatory w nagrywaniu, może jest mikrofon przesterowany. 

Najlepiej to kup jakąś lepszą kartę dźwiękową na USB i będziesz miał możliwość ustawiania do woli. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...