Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]KONTO STEAM CS:GO/FAR:CRY/GTA/32 GRY/2K10

wALDEEMGFX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy : Konto Steam 

Metoda kontaktu : Pod tematem lub kontakt email.

Opis rzeczy : Pod tym wzorem jest wszystko dokładnie opisane

Oczekiwania/oferowana cena: Zaczynam licytację od "100 zł", jednak chciałbym wiele więcej za to konto Steam :)

Zdjęcia/Inne informacje: Również zamieszczone poniżej pod wzorem :)

Siemanko, 

Jak widać założyłem temat, że sprzedam konto Steam, i jest to jak najbardziej prawda wiele osób może zapytać dlaczego sprzedaje takie konto Steam przecież, jest na nim wiele fajnych gier itp. Odpowiedzi na takie pytanie może być wiele, ponieważ wiele czynników wpływa na taką decyzję..

- pierwszym powodem jest fakt taki, że nie mam kiedy nawet korzystać z tego konta, ponieważ mam swoje lata, pracuję, uczę się i mam życie też po za "światem gier" i najzwyczajniej brakuje mi czasu, nawet na zwykłe "odpalenie cs'a na 2-3 min"..

- drugi powód dlaczego, chcę sprzedać to konto, jest też brak chęci w gry, gdy wiem, że mogę wiele pożyteczniejszych rzeczy zrobić, czy też nie chce marnować czasu, wiadomo ludzie z podstawówki, gimnazjum czy też początki LO, lub Technikum mogą jak najbardziej mieć chęć, ale ona gdzieś tam we mnie zgasła..

- oraz trzecim powodem myślę, jest to, że na koncie gdy włączałem cokolwiek to był tylko cs'go ponieważ przed samym cs'em spędziłem wiele lat, jednakże na koncie można zobaczyć fajne tytuły gier, ja sam kupiłem gry by przetestować, ale potem przekonałem się, że inne gry niż CS, mnie w ogóle nie kręcą po za "Minecraftem" kiedyś, ale tak było "CS 1.6 < Minecraft < CS:GO", kto grał w cs'a od 1.5-1.6 pamięta jak to było :).. a ja po prostu wiem, że są ludzi którzy mogą wykorzystać to co mam na koncie, i mogą się z tego cieszyć :)

No dobrze ale koniec tego jakże nudnego wstępu, chciałbym sprzedać swoje główne konto Steam założone 31 października 2010 roku, tak więc konto ma ponad 6 lat, na koncie jest wiele odznak/medali jak kto woli, oraz naprawdę myślę fajne tytuły gier, niżej zamieszczę screeny, z konta, oraz link do profilu steam, oraz strony "steamid". Wszystkich zainteresowanych owym kontem, prosiłbym o kontakt na dole w temacie, jeżeli ktoś będzie zdecydowany a proponowana kwota będzie do mnie zaakceptowania, myślę się dogadamy, na prośbę mogę założyć aukcje na allegro jeżeli ktoś chciałby by wszystko było zrobione za pośrednictwem allegro, jak najbardziej się zgodzę, mam nadzieje będą proponowane dosyć normalne i naprawdę wiarygodne propozycje :)

vvNBqbg.png

HZ1QXka.pngQYIafGf.pngYHPV3yv.png

Jeżeli ktoś miałby jakieś pytania/propozycje proszę pisać tutaj pod tematem jednak myślę, że szybszą opcją na odpowiedź będzie email 

"qsrx 1337 @ gmail . com" - bez spacji niestety jest jakaś ochrona że nie widać email'a :/

Pozdrawiam, wkrótce dodam jeszcze temat, na sprzedasz mojego konta smurf :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...