Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pływająca myszka/Szkolny turniej CS 1.6

macieeks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam windows10. Kilka miesięcy temu był update systemu i od tamtej pory pływa mi myszka, nie jest taka dokładna jak kiedyś, ktoś wie jak to naprawić? I drugie pytanie, w szkole mam turniej 4v4 (kto to wymyślił) i szukam jakieś taktyki na standardowe mapy, znacie coś zaskakującego?

signature-J2RJD3Z9.png

Opublikowano

Co do "pływającej myszki" chyba chodzi Ci o akceleracje którą musisz wyłączyć (Wpisując te komendy w opcje uruchamiania(STEAM -> Biblioteka -> Prawym Przyciskiem Myszy na "Counter Strike" -> Właściwości -> Ustaw opcje uruchamiania -> i wpisujesz):  

-noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd

wtedy pływająca myszka znika o ile o to chodzi :)

Co do taktyk nakur***j heady :) oraz naucz się rzucać potrzebne flesze i smoki, które mogą Ci dać ogromną przewagę nad przeciwnikiem, a i skanów też polecam się nauczyć ;)

34fmy4o.jpg

Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by nastepnie pokonać doświadczeniem... :rolleyes:  <3

Opublikowano

Co do "pływającej myszki" chyba chodzi Ci o akceleracje którą musisz wyłączyć (Wpisując te komendy w opcje uruchamiania(STEAM -> Biblioteka -> Prawym Przyciskiem Myszy na "Counter Strike" -> Właściwości -> Ustaw opcje uruchamiania -> i wpisujesz):  

-noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd

wtedy pływająca myszka znika o ile o to chodzi :)

Co do taktyk nakur***j heady :) oraz naucz się rzucać potrzebne flesze i smoki, które mogą Ci dać ogromną przewagę nad przeciwnikiem, a i skanów też polecam się nauczyć ;)

@stenziu a jakoś da się to odpalić na ns? Tak będziemy grać na ns'ach

signature-J2RJD3Z9.png

Opublikowano

Kliknij prawym przyciskuem na skrót i wpisujesz w ścieżce.

Wysłane z mojego I213 przy użyciu Tapatalka

Jeśli nie odpisuje w temacie napisz mi na priv
Opublikowano

Kliknij prawym przyciskuem na skrót i wpisujesz w ścieżce.

@azakv

nie bardzo kumam ; p 

sgGE7f9.png

signature-J2RJD3Z9.png

Opublikowano

Wejdź w właściwości

Jeśli nie odpisuje w temacie napisz mi na priv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...