Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak radzicie sobie z tiltem?

kapi023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

j.w

Bo ja już k*rwa nie moge jak wygrywam linie a taki j*bany duo bot albo jakiś otp yasuo ma midzie k*rwa feeduje......

Opublikowano

Polecam wyłączyć grę, pójść obejrzeć tv ewentualnie na spacer, a jak Ci się nie chce to po prostu włączyć swoją ulubioną muzykę i pomyśleć o czymś przyjemnym. Możesz też porozmawiać z kimś bliskim o byle czym.

Ja osobiście się nie denerwuje grając w lol-a bo po prostu bawi mnie zachowanie osób, które się denerwują przez głupią grę chociaż i tak wiedzą, że wyzywanie i przekleństwa nie pomogą, a i tak to robią. :v 

Opublikowano

Nijak sobie nie radzę z tiltem. Bo wiem, że to gra, mam własne życie. Jeśli ktoś się denerwuje ciągle przy grze i nie potrafi nad tym zapanować, to już jest uzależnienie, bo nie ma się nic lepszego do roboty i ta gówniana, nic niewarta ranga w jakiejś grze nagle staje się celem życia. To się albo rozumie albo nie.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Mute all i powstrzymuje sie od wychodzenia z gry, jak juz jest lost to gram dla siebie - dla kda, chyba, ze jeszcze nie jest open to jakies slowa zachety stop trolling albo start tryharding ez win i te sprawy i jakos wychodzi.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Staram wytłumaczyć tym kretynom co robią źle po dobroci ale jeśli botlane pushuje za wszelką cenę a support nie potrafi znaleźć warda w sklepie oraz pozbawiony jest klawisza 4 i giną na każdym ganku od enemy jg i robią bezpośrednie wymiany z enemy botem gdy są do tyłu to trudno jest mi powstrzymać się od flamu na nich.Jednakże w końcu po napisaniu tego co myślę mutuje

Opublikowano

Mute all, rób to co masz robić i tyle, wygrane się zdarzają nie ma co płakać. Takie mam podejście, działa. Zresztą chyba nie muszę ci mówić, że jak wygrywasz linię to od razu wygrywasz grę, bo sam to wiesz. Najlepiej nie nastawiać się na wygraną od razu po wygranej linii. 

Opublikowano

Ja się staram nie denerwować, denerwuje się jedynie kiedy ja sam coś ewidentnie spier... Wychodzę z założenia, że jest to jedynie gra która ma sprawiać nam przyjemność.

Osobiście jestem tryhardem, który stara się wygrać za każdą cenę, gdy to mi się nie udaje, staram się przeanalizować na szybko co sprawiło, że ja nie wygrałem i mój team.

Moim zdaniem, pojęcie "noob team" to jest bezsensowne tłumaczenie. Skoro są ludzie z challengera którzy zaowodowo zajmują się boostingiem kont i im wyjście z brązu do diamentu zajmuje jakieś 2 tygodnie, to dlaczego inni nie mogą? Skoro grają na takich samych graczy, owszem nie da się wygrać każdej gry, znajdzie się troll czy jakiś afk, ale sam w sobie noob team nie istnieje ;) 

Opublikowano

Ja od kilku dni mam same porażki może 1 na 5 gier to win... Zawsze sie znajdzie ktoś kto feeduje, wyzywa itp. A ja 3 razy dziennie dostaje powiadomienie od rito że dziękują mi za reportowanie xD A najlepsze jest to że jak polaczek mnie wyzywa to podpuszczam go jeszcze bardziej i jeszcze bardziej sie w*****a... No i ja mam beke a on bana :D

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Zamiast się tiltować i przegrywać nieświadomie przez to gry, lepiej uświadomić sobie, że to tylko gra i grać 4fun. Jak już faktycznie się tiltuje, to trwa to 30 sekund i gram dalej jak gdyby nigdy nic. To tylko gra panowie

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

A jak masz taką serie porażek i w każdej gdzie jakieś zjeby to może zacznij grać duo? Jakaś ogarnięta osoba wtedy masz pewność że nie będzie 4 feederów xD i zawsze większe szanse na wygrane :D

8816414724839291359194.png

Opublikowano

no najczesciej jak moj jungler robi ekgzekuta w drugiej minucie to pisze report omg stop noob i ide feedować ale to w presezonie.

"And I'm staying here to end my life,

down in the Rising Sun."

Opublikowano

Nie denerwuj się, łatwo to mówić nie? Ale spróbuj tak z 3 gry z rzędu, tak po prostu nikogo nie wyzwać, nie kląć, czy tłuc o klawiaturę.

Włącz muzykę, mutuj wszystkich, bądź olewaj, odpisując tylko gj za każdą udaną akcję. W lobby jak masz możliwość banuj zawsze lee sina, i po prostu nie odpisuj na flame.

Zobaczysz wtedy różnice w rozgrywce, spodoba Ci się, piszę z własnego doświadczenia czyt. "Przemiany z rozwydrzonego gnoja w poważnego mężczyznę".

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

ja np sobie z tiltem nie radzę, ostatnio wyrzuciłem komputer przez okno a jak matka przyszła z problemami co ja robię to ją też wyrzuciłem i po kłopocie.

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Polecam odinstalować grę tak jak ja dzisiaj. 

Jako platyna (main jungle) po placementach dostałem sie do silvera 4 (2/10 win -,-) i c**j wale tą gre na pysk 

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

j.w

Bo ja już k*rwa nie moge jak wygrywam linie a taki j*bany duo bot albo jakiś otp yasuo ma midzie k*rwa feeduje......

W sumie podczas soloq nie tiltuję się zbyt często, ale jak już to po prostu przestaję grać.

Polecam mindset w którym jesteś skupiony wystarczająco mocno na swoich błędach, żeby nie patrzeć na cudze ; >

giphy.gif

Opublikowano

Polecam odinstalować grę tak jak ja dzisiaj. 

Jako platyna (main jungle) po placementach dostałem sie do silvera 4 (2/10 win -,-) i c**j wale tą gre na pysk 

I tak za niedługo pewnie zainstalujesz gierkę. Pomimo ile nerwów niektórzy na nią marnują i ilekroć chcą odchodzić to do niej wracają. Wątpię żebyś po prostu do niej nigdy nie wrócił, może nie dzisiaj, nie jutro ale pewnie kiedyś wrócisz z przyzwyczajenia czy tam masy wspomnień. A może z nudy nawet. Zresztą nie ma rangi, z której nie da się wyjść, jeśli ktoś ma czas, cierpliwość i umiejętności więc bez przesady.  :s Poza tym brak dywizji nie jest powodem by skończyć z grą bo gra to tylko zabawa. 

Opublikowano

albo olewam albo wyzywam ich matki od żydów, kary za bycie toxic i tak nie dostane zbyt szybko a gierka i tak prawdopodobnie bedzie przegrana

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...