Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wyłączyć zintegrowaną kartę graficzną?

CotiTheVesp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam internetowe swiry.
Jaki iż nowy komputer bede mial dopiero za półtora tygodnia, mam problem z moim.
Mianowicie, mam karte graficzną w komputerze.
Mialem stary dysk 320 gb i na lajcie korzystałem z tej karty graficznej, lecz dysk mi padl i oddalem go do informatyka. 
Pytal mnie jaki dysk mi wlozyc, lecz będe kupywal nową jednostke powiedzialem zeby byle jaki, bo to i tak tymczasowo. 
Cóż włozyl mi dysk 80gb. 
Po wlączeniu dziwilem sie czemu nigdzie nie wykrywa mi tej karty co mialem w komputerze, tylko jakąs standardową vga. 
Czytalem wszystko co moze mi pomóc i przełączyc na moją starą karte.
Aktualizowałem sterowniki wszysciutko co moze mi pomoc, w necie to kazdy temat obczailem chyba, od biosu do innych copow. 
Ma ktos jakis pomysl? Chcialbym to przełączyć na starą karte, poniewaz ten komputer leci na sprzedaż, a sam w sumie pogralbym se jeszcze w cska przez te pare dni, a tutaj nawet mi sie nie odpala na tej karcie graficznej XDDD
PLACE JAK ZA PREDIDENTA :v

Opublikowano

A przełączyłeś w BIOS`ie ze zintegrowanej na tą ,,swoją,, ?

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

Czyli że nawet pojęcia nie masz jaką masz kartę graficzną ? Dowiedz siei zainstaluj sterowniki. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Karta normalna na ktorej siedzialem na starym dysku to intel hd graphics, ale jak probuje pobrac sternwniki ze strony pokazuje ze procesor nie obsluguje tego typu programow, lub ze nie spelniam wymagan sprzętowych.

Opublikowano

Bo pewnie ściągasz niewłaściwe sterowniki, każdy procesor ma swoje sterowniki do grafiki 

Opublikowano

Mam się domyślić i zgadywać co masz?  Nawet nie raczyłeś podać konfiguracji sprzętu , płyty i procesora 

Opublikowano

To coś słabo szukałeś bo wszystko jest w supporcie płyty głównej abo na cd dołączonym. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...