Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patch z dźwiękiem.

Sith Inqusitor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, na święta chciałem kupić sobie nowe słuchawki, moje teraźniejsze są w stanie rozkładu. Zastanawiałem się nad HyperX Cloud I przed patchem. Teraz wszedł ten patch z dźwiękiem i niby dźwięk przestrzenny 7.1 ma sens w counterze i zastanawiam się czy nie kupić Cloudów II. Dodanie 130 zł za sam dźwięk 7.1 nie jest zbytnio fajną rzeczą, ale da się przeboleć. To 130 zł mógłbym zagospodarować i dołożyć sobie troszkę i kupić Steelseries Rival, teraz gram na jakimś Tracerze za 70 zł lub kupić po prostu Rivala 100.

Opłaca się kupować przez ten patch Cloudów II czy 7.1 nie jest potrzebne?

Opublikowano

Szczerze nie jest potrzebne ;) Na twoim miejscu kupił bym cloud II :)

może podałbyś jakieś argumenty dla których powinienem kupić Cloudy II a nie I skoro to 7.1 nie jest potrzebne? W miejsce II mógłbym kupić Rivala 100 + Cloudy I, a skoro 7.1 nie jest potrzebne to oba modele nie różnią się od siebie dźwiękiem AŻ TAK, żeby dokładać 130 zł. Prawie w ogóle nie usłyszałbym różnicy. Z jakiej więc racji miałbym poświęcać nową mysz o minimalnie lepsze II ( oczywiście powtórzę - minimalnie lepsze skoro 7.1 nadal nie ma znaczenia ).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...