Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mało LP za wygraną

Sharperino_MPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo czy wy tez dostajecie od ~15 do 17 pkt za wina?

mam 10 winow pod rzad, opgg stwierdza ze moje mmr jest wieksze niz liga w ktorej jestem teraz a  i tak mi dae po 15 za gre xD

8kHod.png

Opublikowano

Dostaje po 25 lp w diaxie, no ale roznie to wyglada na poczatku sezonu. Moze placementy zle zagrales i tera ciezko Ci odbic? Nawet po 10 winach (chyba, ze te winy w placementach, wtedy - wedlug mnie, jest to taki troche restrict jesli wczesniej miales nizsza dywizje zeby tera za szybko nie climbowac, ale to tylko takie moje spekulacje)

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Tobi dostaje -40 lp za wygrany mecz ;-;...  ( tak minus 40 podliczając lp które strace podczas szukania gier i wychodzenia z lobby xDDD )

.

całe życie jade na banie 20 minut przed grą xD wychodzę z prawie każdego lobby ale jak już wygram to dostaję po 20/25 czasami 30/35 lp ;x

.

prawdopodobnie tak mało dostajesz bo niewiele robisz w grze i rito nie da ci wiecej za nic :D

no i w sumie liczy się też gdzie siedzisz ;x... w bronzie <3 łatwiej o więcej lp za gre niż gdzieś wyżej ;x...

.

.

.

.

Specjalista
Opublikowano

Dostawałem po 30, i im więcej winów tym mniej punktów dostaję i tak zatrzymało się na +25 za wygraną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...