Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Game2k89 oraz source

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Witam wszystkich. Od jakiegoś czasu bawię się w robienie serwera i mam kilka pytań do ekspertów :) Na początek chciałbym coś wiedzieć o game 2k89  czy jest to dobre game  czy da się na tym wprowadzić dodatkowe sloty do eq(pasek, szarfy itp) albo system run oraz taki system craftingu

5eK8oe4.jpg

A druga sprawa dotyczy source. Jestem totalnym lajkiem w tym temacie ale trochę próbowałem z tym tutkiem http://www.mpcforum.pl/topic/1357786-kod-%C5%BAr%C3%B3d%C5%82owy-gry-metin2/  tylko co mam dalej robić, gdzie są te pliki do edycji i gdzie je mam wrzucić? Mam na myśli klienta. A jeśli chodzi o pliki serwerowe to te nasze gotowe game i db wystarczy podmienic z tymi w plikach serwerowych i bedzie śmigać ? A jeżęli bym sobie teraz postawił serwer na innych plikach serwerowych to aby wgrac tam moje zmiany wystarczy mi to game i db ? to całe usr/src... nie musze kopiować ? Tak jak pisałem wcześniej jestem strasznym nie ogarem ale chce coś porobić w tym kierunku i liczę na waszą pomoc :)

Opublikowano

2k89 najlepsze game. Jak chcesz te dodatkowe sloty to musisz się bawić libami.

Co do source - tam masz wszystko opisane krok po kroczku co zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...