Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Problem z zalogowaniem

destructionpvp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

mam problem z kątem steam  dzisiaj próbowałem zalogować się na konto ale nie moglem

więc klikam zapomniałem hasła podaje nazew steam ok przychodzi mi kod do zmiany hasla na koncie steam

potwierdzam i proboje sie zalogowac w aplikacji steam nowym haslem i stara nazwa steam

wyskakuje zle dane logowania  ok zmienia ponownie haslo  robie logowanie na stronie i w aplikacji dalej zle dane logowania

a za kazdy razem przychodza maile z potwierdzeniem ze zmienilem haslo

dobra zdenerwowalem sie zmienilem rowniez adres email

robie to samo na nowy adres email  login  kod nowe haslo potwierdzenie zmiany hasla i problem ten sam zle dane logowania

teraz moge sie raz zalogowac na stronie steam i jest ok wyloguje sie i znowu ten sam problem odrazu po zmianie hasla MOGE SIE TYLKO ZALOGOWAC NA STRONIE STEAM ALE TYLKO DO PIERWSZEGO WYLOGOWANIA POTEM TO SAMO ZE ZLE DANE LOGOWANIA JUZ PISALEM HASLA NA KARTKACH ITP BO MYSLALEM ZE NIE ZAPAMIETUJE PRZEZ 1 HASLA ALE TO TO SAMO

NIE WIEM CO MAM ZROBIC POMOCY

PO ZMIANIE HASLA RAZ MOGE SIE ZALOOWAC TYLKO NA STRONIE STEAM ALE W APLIKACJI DALEJ PISZE ZE ZLE DANE LOGOWANIA PO WYLOGOWANIU ZE STRONY STEAM I PONOWNYM ZALOGOWANIEM ZAPISANYM HASLEM W PRZEGLADARCE I WPISANYM SAMEMU DANE LOGOWANIA SA NIE PRAWIDLOWE

JUZ NIE WYRABIAM  Z TYM STEAM POMOCY

Opublikowano

Usuń ciasteczka przeglądarki, odczekaj 15-30 minut, spróbuj  zalogować się ostatnimi pasami które zmieniałeś.

Polecam również przed usunięciem zrobić restart komputera bądź oczyścić wszystko CCleanerem, lecz zapisz sobie hasła do emaili itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...