Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki tryb serwera polecacie?

hubi3824

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Od pewnego czasu zajmuje się serwerem Metin2

Tylko jest jeden problem, nie wiem na jakim trybie najlepiej by się grało graczom. Dla mnie HARD typowy serwer PL bez Pay2Win. A wy co o tym sądzicie? Może macie lepszy pomysł?

Opublikowano

proponuje easy/pvp

Okej a według ciebie opłaca się stawiać serwer na hamachi ?

Lub postawić BETE na hamachi?

Np. Wypali na hamachi to postawie na dedyku itp. ?

Opublikowano

proponuje easy/pvp

serwer na hamachi teraz? niestety to slaby pomysl 

co do bety na hamaku to ja sie nie wypowiem bo nie mam pojecia czy z hamaka bezproblemu wrzucisz na dedyka musisz pytac kogos kto sie akurat na tym zna

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

proponuje easy/pvp

Pytasz o stawianie serwera na hamachi, czyli zanim przejdziesz na dedyka minie dość sporo czasu (albo wypuścisz gotowca), na początek ucz się na hamachi, potem jakiś vps np. z ArubaCloud 4 zł/miech

Co do typu, wybrałbym medium, dobrze stworzony, przemyślany medium zawsze przyciąga i zatrzymuje graczy.

Opublikowano

proponuje easy/pvp

Pytasz o stawianie serwera na hamachi, czyli zanim przejdziesz na dedyka minie dość sporo czasu (albo wypuścisz gotowca), na początek ucz się na hamachi, potem jakiś vps np. z ArubaCloud 4 zł/miech

Co do typu, wybrałbym medium, dobrze stworzony, przemyślany medium zawsze przyciąga i zatrzymuje graczy.

Dzięki za pomoc, chyba nawet tak zrobię jak napisałeś. Czekam na więcej odpowiedzi i rozważę każdą.

Opublikowano

Robienie serwera na hamachi to przeszłość. Nikt na tym nie zagra, komu by się chciało dołączać do sieci i być uzależnionym od osoby, która ma postawiony serwer, bo jak wiadomo, wyłączysz komputer, padnie internet, serwer nie działa. Zainwestuj w VPSa, nie jest to droga sprawa.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na hamachi możesz zrobić początek, nauczyć się wszystkiego od podstaw, edytowania, eliminowania błędów. Na dzień dzisiejszy o hamachi się nie słyszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...