Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop pod programy graficzne

domintokomin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) Przymierzam się do kupna laptopa. Jego przeznaczeniem głównie będą programy graficzne. Cena do 3000 zł.  Widziałem polecane modele w przypiętym temacie, lecz nie wiem, który najbardziej będzie sie do tego nadawał. Z góry dziękuję za każdą sugestię :)

Opublikowano

Wzór by się przydał, aczkolwiek w tej cenie warto dorzucić do Lenovo Ideapad 700-15 i5-6300HQ/8GB/1000 GTX950M czarny

Matryca FULL HD IPS dobrej jakości, pełny procesor 4 rdzeniowy i5HQ 6 generacji skylake bardzo wydajny jak na ten budzet, miejsce na dysk SSD m2 - możliwośc zamontowania dodatkowego dysku m2 jest to bardzo wygodne bo mozesz miec oba dyski wenwątrz laptopa, przyzwoita karta graficzna GTX950m, podświetlana klawiatura. W cenie do 3000 zł jest to naprawde dobry stosunek ceny do wydajności jak i całej konfiguracji. 

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Wzór by się przydał, aczkolwiek w tej cenie warto dorzucić do Lenovo Ideapad 700-15 i5-6300HQ/8GB/1000 GTX950M czarny

Matryca FULL HD IPS dobrej jakości, pełny procesor 4 rdzeniowy i5HQ 6 generacji skylake bardzo wydajny jak na ten budzet, miejsce na dysk SSD m2 - możliwośc zamontowania dodatkowego dysku m2 jest to bardzo wygodne bo mozesz miec oba dyski wenwątrz laptopa, przyzwoita karta graficzna GTX950m, podświetlana klawiatura. W cenie do 3000 zł jest to naprawde dobry stosunek ceny do wydajności jak i całej konfiguracji. 

Dzięki za radę :) Wiec raczej nie mam się co więcej zastanawiać :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...