Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zmienić MAC, IP, HWID systemu?

Rumcays7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Problem dotyczy bana na "ip" na serwerze Shiro3. Mianowicie da się to obejść poprzez zmianę adresu MAC karty sieciowej, IP, HWID systemu. Na necie jest kilka poradników ale każdy pisze co innego.

Ogarnia może ktoś jak zmienić powyższe adresy? Z góry dzięki ;p

Opublikowano

Witam. Problem dotyczy bana na "ip" na serwerze Shiro3. Mianowicie da się to obejść poprzez zmianę adresu MAC karty sieciowej, IP, HWID systemu. Na necie jest kilka poradników ale każdy pisze co innego.

Ogarnia może ktoś jak zmienić powyższe adresy? Z góry dzięki ;p

Spróbuj użyć hotspot shield

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

HWID nie musi się opierać tylko i wyłącznie tylko na dysku twardym tak jak na tym filmiku.

Adres MAC spokojnie zmienisz, co do IP najlepiej użyć jakiegoś VPN tyle że jest jest minus (ping,lagi) chyba że masz dobrego płatnego VPN ;p

Opublikowano

Też tam mam bana i udało mi się poprzez taki program "TMACv6.0" łatwy w obsłudze :), i bana nie dostajesz na ip.

Maca mi zmienia ale nadal nie mogę wejść na serwer. Z tego co wiem oprócz tego trzeba zmienić HWID i IP.. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...