Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Ostatnio zrobiliśmy z ekipą serwer do Metina. Korzystałem z Poradnika Terenzo, wszystko chodzi elegancko, lecz chciałbym mieć inne itemy, npcki, po prostu pliki serwerowe. Mam te z Divinie World S2, jak je wgrać?

Opublikowano

Nie wiem czy zrozumiałem, ale chodzi ci o wgranie innych plików serwerowych?

Jeżeli tak to powrzucaj do odpowiednich katalogów wszystko.

Baza:

/var/db/mysql/

Pliczki

/usr/home/xxx

*xxx = to co tam masz np. mt2,rw3 itd...

I potem chmody nadaj.

POSTY: [100] [200] [300] [400] [500] [600] [700] [800] [900] [1000]

Opublikowano

Dobra, z tym sobie poradzę. Mam jednak jeszcze jeden problem. Koledzy pobrali tego klienta by Terenzo, zmienili w serwerfinfo.py na ip z hamachi z normalną końcówką nie 100, logują się i jest łączenie z serwerem, i tak bez końca, czekaliśmy nawet 15 min i nic. W czym rzecz?

Opublikowano

Dobra, z tym sobie poradzę. Mam jednak jeszcze jeden problem. Koledzy pobrali tego klienta by Terenzo, zmienili w serwerfinfo.py na ip z hamachi z normalną końcówką nie 100, logują się i jest łączenie z serwerem, i tak bez końca, czekaliśmy nawet 15 min i nic. W czym rzecz?

Ehh, nie lepiej złożyć się po 10 zł na vps i nie mieć takich problemów? :/

Opublikowano

Nie, nie chcemy się aż tak angażować. Chcemy się po prostu pobawić i pośmiać :P

Opublikowano

Weźcie sobie z ArubaCloud VPSa za darmo na dwa miesiące, pociągnie te kilka osób.

POSTY: [100] [200] [300] [400] [500] [600] [700] [800] [900] [1000]

Opublikowano

port map dobrze skonfigurowany ?  

Aniela Bogusz [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...