Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rankedy - lose streak

CovallGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witma, czy wy tez nie mozecie wygrac zadnej gry?

Jestem aktualnie 11 przegranych pod rzad, w placementach zrobilem 3:7 [i to nie z mojej winy co moge potwierdzic screenami moich botlanow :) ale i tak niektorzy tutaj chellengerzy beda wiedziec swoje]wrzucilo mnie do s4 no ale trudno sie mowi.. myslalem ze latwo wyjde a tu taki chuy 11 losow pod rzad :O 

w kazdej grze ale to w kazdej botlane lub top sie w********a a nic nie moge z tym zrobic..

jakies porady?

Opublikowano

Nie martw się ja też mam baranów jak skur*** ułomy jak cholera ale nic nie poradzisz ja gram duo kumpel jungle ja mid ewentualnie top bo nie przegram lini na 100% chyba ,że only gank. on przeważnie próbuje nabić adc lub mida żeby było easy. Musisz sobie kogoś znaleźć takiego. Albo po prostu przejść na offensywną grę taką i kupić LeagueSharp i grać na haxie taki wybór wiem ,że pewnie wyzwiesz od noobów ale to jedyna opcja jeśli chcesz wygrać z ułomami z swojego teamu. Sorry za pisownie ale nie chciało mi sie poprawiać.

Opublikowano

Cytuję swój post, który znalazł się w podobnym temacie.

Krótko mówiąc. Jest preseason, czyli brak myślenia ze strony graczy.
Kiedy kończy się jeden sezon, a zaczyna drugi to przez najbliższe 2 miesiące nie ma sensu grać. Ludzie zachowują się tak, jak by dopiero zaczynali grę od podstaw. Przeżywam to od 1 sezonu.

Tak było, jest i będzie. 

Moja porada jest taka, znajdź sobie kogoś do duo, lub poczekaj 3 tygodnie, aż całe te gówno z placementów wpadnie do silvera/golda i wtedy możesz spokojnie grać. Oczywiście mogą trafić się ameby umysłowe, ale w tej grze to nieuniknione. 

maybenow.png

Opublikowano

Zacznij sam grać na bocie jako adc albo support skoro przegrałeś aż 11 gier pod rząd przez noob botlanów. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...