Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszystkiego po trochu Admin/Sponsor/Technik/Forum

Avertis Aka Bot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedzmy, że na początku się przedstawię. Zatem jestem facetem/mężczyzną w wieku 19 lat, który kiedyś w przeszłości posiadał swoje serwery minecraft, lecz z powodu konfliktu z moim "sponsorem", a raczej współpracownikiem, który próbował na każdym korku oszukiwać mnie jak i ludzi postanowiłem zaprzestać współpracę. Dostając przysłowiowy "grosz" za swoją pracę byłem trochę zniesmaczony, lecz wtedy nie miałem nawet 16 lat i nie mogłem "postawić na swoim". Takie życie. Z wykształcenia jestem teleinformatykiem ( brakuje mi miesiąca do egzaminu ), nie ma to nic wspólnego z programowaniem, czy znajomością w większym stopniu z budową stron. Co mogę zaoferować odnośnie tematu:

Niby nie można znać się na wszystkim, ale mogę zaoferować:

- Serwer do 50 slotów ( z czasem wiadomo więcej ) ( do dogadania ) 

- Pomoc przy konfiguracji pluginów

- Stronę internetową ( Odpicować gotowy szablon ) ( wszystko legalnie i 

- Wiele, ale to wiele pomysłów co do reklamy / pomysłów na serwer / prowadzenia serwera

- Stały kontakt 24/7 ( telefonicznie/gg/ts3/forum/itd ) 

- Więcej na pw

Mogę dodać, że na serwerze który posiadałem grało około 50/50 osób przez cały dzień, niestety źle skonfigurowany serwer ( Za duży świat i dupereli ) nie pozwalał na zwiększenie slotów. Serwer przynosił zyski oscylujące w 1200% do miesięcznego wkładu na serwer. Nie jest to taki zły wynik. Cieszyło mnie to, że mieliśmy na prawdę ogromną ilość stałych graczy, których można powiedzieć "sam" nauczyłem jak powinni się zachowywać i o co tak na prawdę chodzi w tej grze. Nie jestem jakimś materialistą, czy "brudasem". 

Co chcę w zamian?

- Tak na prawdę to chciałbym, aby pieniądze które wkładam się zwracały, a reszta zależy od wkładu mojego, bądź twojego. 

- Dostęp do serwera ( Do negocjacji ) 

- Szacunku

- Osoby z którą głównie będę pracował 16+ ( ekipa może być młodsza ) 

- Poczucie humoru ( Ze zgredem pracować nie będę, bo szkoda mi nerwów za parę groszy, albo za darmo )

Cóż, przemyśl i napisz na priv na forum wszystko co chcesz mi przekazać. Odpiszę na każdą wiadomość, ale nie przesadzajmy. Prosiłbym o podanie jak najwięcej szczegółów. Możemy pogadać na ts3 ( ale pierw podaj gdzie i o której ).

//EDIT

Zapomniałem wspomnieć, że na każdym serwerze na którym "grałem" dłużej niż miesiąc doceniał moje rady, a wraz z tym często wskakiwałem do administracji serwera. Przykład: Legendcraft, Minicraft. Swoich czasów ogromne serwery.  Co do "pochwał" nie jest to wiele, ale zazwyczaj zrobić z niczego coś, bez żadnych znajomości, czy pomocy osób 3 nie jest lekko. Umiem korzystać z tego co mam.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Temat pozostał nieaktywny przez miesiąc.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...