Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Prywatny Grudzień

mafzor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poleca ktoś jakiś nowy privek metin2? Chodzi mi głownie o to:

1. TYP- Medium/Easy
  2. ILOSC GRACZY- 200-400 w godzinach szczytu
  3. START SERWERA-Listopad,Grudzień
  4. Dobre zbalansowane profesje
  5. Żeby nie padł po pół roku lub 2-3 miesiącach ;)
Opublikowano

Cześć. Muszę Cię zmartwić, aktualnie nie ma żadnego serwera który z czystym serce można Ci polecić i spełnia Twoje kryteria. Gdybym miał na siłę wcisnąć jakiś projekt to Disoctus wydaję się najbardziej zbliżony do wymienionych wymagań. W grudniu z dedyków Easy oraz Easy/Medium wychodzą Fenekra, Samia oraz Zimeria które według mnie mają dużą szanse na "sukces" a patrząc na opinie innych graczy/użytkowników większość zgodziłaby się moją opinią. Mam nadzieję, że w jakimś stopniu pomogłem :)

"Nie gubię szacunku, bo nikogo nie udaję
I na czubku kutasa mam co mówi frajer"

Opublikowano

Na pewno zawitam na fenekre,obejrzałem własnie prezentacje tego serwera i zapowiada się imponująco moim zdaniem. A jeśli chodzi o te 2 pozostałe serwer to pewnie nie będzie mi sie chciało nawet ich zobaczyć. Chodzi mi o serwer na teraz,a najlepiej od zaraz. Zauważyłem,że fenekra startuje już jutro o godzinie 14:00 więc na pewno zawitam ;) . Myślę,że zawita dużo graczy na ten serwer ;) I nie upadnie po 2-3 miesiącach jak inne gówna.Czekam na więcej propozycji.

Opublikowano

Postaram się dzisiaj zawitać na pandoremt2,oraz jutro na fenekre oraz nexorie,na pewno jakiś serwer przypadnie mi do gustu. Dziękuje za pomoc!

Temat Do Zamknięcia!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...