Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się?

Misio762

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Nigdy nie gralem w tere, wiec ktos mi powie czy sie oplaca? Tj. czy jest nadal duza liczba graczy i polakow, bo kilka lat juz stoi.

Opublikowano

Grałem chwilę więc odpowiem trochę, gra stała się już dawno free to play ale niestety jak to bywa pay to win, aż za bardzo. Ludzi przybywa grają, wbiją 65 pograją kilka dni i uciekają bo strasznie widać (niestety) wcześniej wspomniane P2W.

Wiadomo gra musi się z czegoś utrzymać ale bez ładowania hajsu nie ma co grać, chyba ze masz naprawdę sporo czasu żeby siedzieć przy grze.

Reasumując, moim zdaniem nie warte powrotu. Co do graczy jeszcze dodam że od czasu do czasu na ch1 można zauważyć Medium a w eventy nawet High ale to rzadkie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Na serwerach amerykańskich jest p2w również, ale w o wiele mniejszym stopniu niż na serwerach eu. Jest to praktycznie nieodczuwalne.

Co do gry to opłaca się grać, nawet jako nowy gracz można sporo osiągnąć. 

Opublikowano

Co do p2w, to ciężko mi powiedzieć o jakimś p2w, bo jedynym itemem dającym małą przewagę nad innymi jest ineer wear, tak zwana bielizna, no i oczywiście status elity, który na NA możesz kupić za ~60k. Co do graczy, to aktualnie wersja od enmasse ma przewagę nad europą z której dużo osób ucieka na serwery amerykańskie. Najwięcej graczy znajdziesz na serwerach Celestial Hills na którym gram i mamy około 30 aktywnych polskich graczy w gildii. Jest jeszcze serwer Tempest Reach, który posiada największą populację i serwer PVP Mount Tyrants. Na MT znajdziesz jakąś polską gildię, ale na TR są same internationale.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...