Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer dla zajawki na VPS, pełny sponsoring, szukamy technika.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj, szukamy ogarniętej osoby która pomoże nam przy serwerze.

Nie chcemy byle kogo, a tym bardziej osób ze słomianym zapałem.

Potrzebujemy kogoś doświadczonego, zaangażowanego i zaufanego.

Serwer jaki planujemy otworzyć to easy/pvp z max 99lv w stylu oldschool.

Gwarantujemy że będzie on grywalny ponieważ dysponujemy źródłem własnej reklamy.

Oferujemy pełny sponsoring, czyli:

- Vps na pracę

- Vps na start (konkret)

- Domeny

- Grafikę

Kontakt

GG:52676938

PW

Opublikowano

Wyczuwam zalew techników po czasie piszących na mpc o pomoc.. oh i ah.

Jak już kogoś znajdziecie to dogłębnie sprawdźcie bo dużo przygłupów się kręci.

Opublikowano

juz sie trafilo 2 takich dzisiaj :) Mamy oczy szeroko otwarte :)

No za 300zł na pewno szanujący się technik zrobi pliki.

Ze swojej strony nie polecam,ponieważ szukają barana.

Opublikowano

Szukaja barana...to wy szukacie ludzi ktore mozecie latwo oje*ac

300zl + % z is wiec moim zdaniem nie jest to malo :)

300 ZŁ za stworzenie serwera? Jeśli już ktoś by chciał się w takie coś bawić to technik weźmie minimum 50%. Takie są realia :) Dla kogoś kto robi serwer wasza pomoc tak naprawdę mało znaczy. Oferujecie "własne źródło reklamy" i dedyka który kosztuje z 300 zł pod taki serwer.

zandia_sygna.png

Opublikowano

300 ZŁ za stworzenie serwera? Jeśli już ktoś by chciał się w takie coś bawić to technik weźmie minimum 50%. Takie są realia :) Dla kogoś kto robi serwer wasza pomoc tak naprawdę mało znaczy. Oferujecie "własne źródło reklamy" i dedyka który kosztuje z 300 zł pod taki serwer.

Jestem Pewny ze znajdzie sie technik ktory nie robi tego tak naprawde za jakas duze kwote tylko dla przyjemnosci,po pierwsze tworzymy ten serwer dla zgromadzonych ludzi na naszej grupie co posiada liczbe 24k uzytkownikow.
Nam sie nie spieszy z serwer nie chcemy go zrobic na sile. My szukamy czlowieka kto zrobi ten serwer i zostanie w team, dostanie swoje pieniadze za robote ale zawsze jakis % dostanie za bycie w team za poprawianie bledow...
Polowa podrabianych technikow na MPC chca tylko jak najwiecej pieniedzy a zrobia naprawde wielkie g*wno.
Wczoraj znalazl sie technik co napisal potrzebuje odrazu zaplaty bo musze zaplacic rowniez za moja strone bo robie swoj serwer... Gdzie tu jest SENS? 
Dziekuje

Opublikowano

Jestem Pewny ze znajdzie sie technik ktory nie robi tego tak naprawde za jakas duze kwote tylko dla przyjemnosci,po pierwsze tworzymy ten serwer dla zgromadzonych ludzi na naszej grupie co posiada liczbe 24k uzytkownikow.

Nam sie nie spieszy z serwer nie chcemy go zrobic na sile. My szukamy czlowieka kto zrobi ten serwer i zostanie w team, dostanie swoje pieniadze za robote ale zawsze jakis % dostanie za bycie w team za poprawianie bledow...

Polowa podrabianych technikow na MPC chca tylko jak najwiecej pieniedzy a zrobia naprawde wielkie g*wno.

Wczoraj znalazl sie technik co napisal potrzebuje odrazu zaplaty bo musze zaplacic rowniez za moja strone bo robie swoj serwer... Gdzie tu jest SENS? 

Dziekuje

Ta przyjemność wymaga dużo czasu.

dostanie swoje pieniadze za robote ale zawsze jakis % dostanie za bycie w team za poprawianie bledow...

yy, co ? xD

Opublikowano

Dziekuje

Ta przyjemność wymaga dużo czasu.

dostanie swoje pieniadze za robote ale zawsze jakis % dostanie za bycie w team za poprawianie bledow...

yy, co ? xD

Chodzi mi o to ze dostanie pieniadze za wykonanie projektu i jak zostanie w team dostanie rowiez jakis % z is :) 

Opublikowano

Coś mi się widzi że to typowy metinczyk^^ nawet moderator tej grupy ma na imię jak ty + ilość osób w grupie(żadna inna metinowa tyle nie ma). Powodzenia

zandia_sygna.png

Opublikowano

Coś mi się widzi że to typowy metinczyk^^ nawet moderator tej grupy ma na imię jak ty + ilość osób w grupie(żadna inna metinowa tyle nie ma). Powodzenia

Metinowe Sprawy, Penero.

Opublikowano

No i raczej na pewno nie znajdzie...bo ten projekt nie ma rąk ani nóg a serwer na vps to na pewno długo postoi i nie łudzcie się, że znajdziecie "normalnego" technika bo nikt nie będzie marnował na to czasu.Tyle czasu już próbuje coś z tymi wypocinami i dalej nie zrobił ;)

ezgif-1-018983d124.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...