Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Android - uceglony Huawei P9 Lite

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam huawei p9 lite, odblokowałem bootloader i wgrałem roota i chciałem dzisiać wgrac androida 7.0 i bootloadera ale instalacja niefortunnie się nie powiodła i teraz telefon kiedy go włącze jest napisane booting device i tak w kółko nawet nie moge go wyłączyć bo się włącza od nowa i nie wiem co z tym zrobić :((

Opublikowano

Otrzeć łezki i  od nowa wgrać  i nie płakać.   

Niezbyt dokładnie przeczytałeś pewnie opis wgrywania i czegoś nie zrobiłeś albo zrobiłeś niewłaściwie, wystarczy przeczytać CAŁY ten  temat albo poszukać na XDA 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

To zapoznaj sie z tematem na którego podstawie robiłeś.  Nikt nie wytrzaśnie ci rozwiązania nie wiedząc co spieprzyłeś.  

Wgraj normalne oprogramowanie programem co masz do telefonu 

Opublikowano

tylko ja się nie znam za bardzo na tym i nie mam żadnego programu do tej p9 lite żeby wgrać to oprogramowanie i nie wiem za bardzo co teraz robić, jak wgrać od nowa tego androida starego co miałem...

Opublikowano

Na czym się nie znasz ?

Z powietrza nie brałeś opisu jak zainstalować więc znać sie musisz , jakoś nie widać byś w ogóle raczył przeczytać w tym temacie cokolwiek związanego z problemami albo CO WGRAĆ czy zrobić w razie problemu. 

Zwykle wgrywa sie działające oprogramowanie, wystarczy ostatni rom skopiować do katalogu w telefonie czy karcie SD 

Opublikowano

A po co ci od razu katalog telefonu, karta SD też może być. 

Opublikowano

Normalnie jak na każdą kartę na kompie. 

Opublikowano

Skoro zrypałeś telefon to jak masz mieć inaczej jak WYCIĄGAJĄC kartę z telefonu ? 

• 1 rok później...
Opublikowano

Sory za offtop ale beka normalnie beka co tu się od janie pawla :D:D

Przejściówka chłopie z micro sd na SD lub MicroSD-USB i gitara, przerzucisz pliki i wszystko będzie śmigać, musisz wrzucić plik UPDATE.APP do folderu na karcie pamięci dload, potem wrzucasz karte do telefonu, uruchamiając telefon trzymasz przycisk przygłaszania i ściszania jednocześnie z power button i po 10 sekundach mniej więcej powinno się pokazać okno aktualizacji software, pzdr, a ten ktosiu to widzę pierdo-li 3 po 3 bez jakichkolwiek konkretów

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...