Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagły spadek FPSów.

Problem CS GO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Pisze ten temat gdyż mam problem z dropami fps w CS GO a nie wiem jak go rozwiązać. Otóż:

Mam laptopa, to dobry sprzęt - gdy kupywałem CS GO już jakiś czas temu miałem po 120-150FPS jednakże od jakiegoś tygodnia-dwóch zaczęły spadać mi fpsy tak, "znikąd"

Stoje na spawnie, 120fps nigdzie się nie ruszam a nagle jest ich 40-50 i tyle ich zostaje na całą runde albo i nawet dwie.

Wszystkie aktualizacje na komputerze najnowsze są wgrane, sterowniki także, reinstalowałem cs'a, sprawdzałem spójność plików i nadal nic - fps'y ciągle spadają.

Liczę na waszą pomoc.

Dodam że obejrzałem/przeczytałem już wiele poradników i nic nie pomogło.

Opublikowano

Zmien w ustawieniach dzwieku na zwyczajne sluchawki bo masz ustawione na HRTF.

Opublikowano

Ale to nie przez dzisiejszy update, bo mówię że mam tak od tygodnia-dwóch, i mam już dawno zmienione ustawienie na "Słuchawki"

Też mam od pewnego czasu, a dzisiaj to już tragedia.

Opublikowano

Chyba to naprawiłem, a co najlepsze ustawiając w ustawieniach CS GO tryb oszczędzania energii - co prawda max przy tej opcji to 60klatek ale to nie problem, bo w ogóle na nich nie laguje. Dam znać jutro czy nadal się pojawia ten problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...