Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra w klimacie pokemonów

Mizii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszę w osobnym temacie gdyż nie szukam programistów, szukam osób zainteresowanych współpracą przy tworzeniu gry przeglądarkowej w klimacie pokemonów wzorowanej na grze z gameboy-a, ma to być gra która będzie posiadać możliwość poruszania się po mapie, walka z pokemonami w trybie podobnym jak z gameboya uwzgledniajaca troche więcej losowości.

SIlnik na jakim powstaje gra jest mojego autorstwa,

osoby które poszukuje do współpracy to osoba która zajmie się mapa, mapa składa się z sektorów 14x7 pól w rozdzielczosci 50x50px na jedno pole, czyli bloczki 700x350px, oraz osoby która pomoże mi zająć się fabułą i pomysłami,

mechanike i strone programistyczną biorę na siebie, 

na samym poczatku niestety nie moge zaoferować wynagrodzenia ale jezeli projekt zostanie ukonczony to wynagrodzenie procentowe w zaleznosci od wlozonego wkłądu pracy, wszystkie koszty związane z utrzymaniem projektu jak , serwer, domena, serwer komunikacji głosowej TS3 itp po mojej stronie.

Jezeli ktos jest zainteresowany wspolpraca albo wieksza iloscia szczegolow to prosze o kontakt przez pw albo gg:576988

pozdrawiam Mizii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...