Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o update w CS:GO?

KomputerowiecPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Co sądzicie o update w CS:GO?

Bo mam słuchawki hyperx cloud II i niby ten dźwięk przestrzenny 7.1 robi takie coś że słyszysz z której strony przeciwnik idzie.

O dziwo patrzałem na YouTube ten filmik jak gościu wabika rzucił i słyszałem bardziej z jednej strony więc chyba na plus.

Pozdrawiam.

Opublikowano

przecież 7.1 to gówno xD

jakoś nigdy nie miałem problemów, czy ktoś idzie z mojej lewej, czy prawej, więc update taki meh trochę

tenor.gif

Opublikowano

zajmują się głupotami ,a od silvera do kałacha nie da się grać bo 8/10 meczy się haxy losują na roomie,i to z primem,bo bez to praktycznie albo są haxy albo jakieś dzieci co niewiedzą jak praima założyć,zaraz się znajdą jakieś orły lemy itp co powiedzą że grać nie potrafię,ale akurat nawet kałachy zwykłe i skrzyżowane mają co kilka gier haxy na roomie więc,to jest największy problem :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Update dobry, małymi kroczkami do przodu. Podoba mi się, że wreszcie coś robią i dbają o takie rzeczy. W końcu wyjdzie ten ostateczny update i gra będzie cacy 10/10.

@Kokos9090 Co z tego jak co kilka meczy trafisz na cheatera? Przecież to ci nie przeszkadza w awansie jak fragujesz. Nie musisz mieć x winów pod rząd. Nie 8/10 cheaterzy tylko po prostu pewnie do każdego dobrego gracza powiesz cheater. Po prostu nie wyjdziesz z AK, bo grasz jak AK.. pomyśl w ten sposób. A awansujesz robiąc po 30-40 fragów i mają 6-8 MVP na mecz jak nie więcej- jak nie spełniasz tych warunków to nie ma co się dołować, bo nie zasługujesz na więcej. Jak już osiągnąłeś swój max poziom to graj sobie faceit, czy coś i tyle. Nie każdy może i musi mieć wysoką rangę.

Opublikowano

zajmują się głupotami ,a od silvera do kałacha nie da się grać bo 8/10 meczy się haxy losują na roomie,i to z primem,bo bez to praktycznie albo są haxy albo jakieś dzieci co niewiedzą jak praima założyć,zaraz się znajdą jakieś orły lemy itp co powiedzą że grać nie potrafię,ale akurat nawet kałachy zwykłe i skrzyżowane mają co kilka gier haxy na roomie więc,to jest największy problem :P

mam tego kałacha, co prawda to gram może z 5 meczy na 2 tygodnie, ale cheaterów na prime rzadko spotykam, ogólnie od wprowadzenia tego prime to na mainie spotkałem z 2 cheaterów, gdzie na drugim koncie grałem chwilę po wprowadzeniu prime to na 5 meczy w 3 były odpały, które i tak vaca dostały :v

tenor.gif

Opublikowano

na globalu gralem 1 poszedl spac zaprosilismy typa bez prima zagralismy 4 mecze z nim i 4 losy.W 1 wygrywalismy 8/3 nagle ziomek w enemy sie kreci i strzela magiczne pestki w 2 ziomeczek z enemy wiedzial jakie mamy rangi jeszcze napisal kto  z nas nie ma prima ;D a tych kolejnych nie ma sensu opowiadać no ale o jakies gowniane mmy nie ma co plakac :D.

Update spierdolony po calosci nowe dzwieku sa tak zjebane ze sie opisac nie da idzie typek na bsa a ty go slyszysz na respie ct xD (mirage) jeszcze dodajmy swietnie lagi i swietny pokaz slajdów przy 130 fpsach xD 

Opublikowano

A ma ktoś ten sam problem może co ja ? mianowicie jak odpale cs to co jakiś czas wyłącza mi się komp po tej nowej aktualizacji i to na pewno jest cs'em spowodowane bo inne gry śmigają bez zarzutu, niech nikt nie mówi że komp drewno bo akurat jest jak na te standardy bardzo dobry, na ustawieniach średnie/high mam jakieś 140 FPS stałych, zero spadków we smoke'ach etc.

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Jak bardzo lubiłem tą grę tak po tym update przestaje w nią grać. To co zrobili z tymi dźwiękami to tragedia. Przed update normalnie było można wszystko usłyszeć, teraz jest tylko gorzej. 

Opublikowano

Jak bardzo lubiłem tą grę tak po tym update przestaje w nią grać. To co zrobili z tymi dźwiękami to tragedia. Przed update normalnie było można wszystko usłyszeć, teraz jest tylko gorzej. 

Ale wiesz typie, że możesz wyłączyć tą opcję? xD

Dobrze, że coś robią z tą grą. Update na +, dodaje jakości rozgrywce, ale goldy i tak nie zrozumieją xD.

Opublikowano

jak nie macie sluchawek 7.1 to po prostu zmiencie to w opcjach, moim zdaniem totalnie useless bo i tak slyszy sie dramatycznie, mozna na glowe dostac.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...