Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam osoby do zrobienia frag movie

in3st`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuje osoby która potrafi i zna sie na robieniu frag movie (oczywiście z CS;GO). Mam kilka dobrych akcji które trzeba będzie nagrać i zmontować, jeżeli wszystko wyjdzie pięknie jestem w stanie to wynagrodzić na jakiegoś browarka. Ranga GE  więc jest poziom, zapraszam do współpracy! ;)

Stay Trippin.

Opublikowano

Witam, poszukuje osoby która potrafi i zna sie na robieniu frag movie (oczywiście z CS;GO). Mam kilka dobrych akcji które trzeba będzie nagrać i zmontować, jeżeli wszystko wyjdzie pięknie jestem w stanie to wynagrodzić na jakiegoś browarka. Ranga GE  więc jest poziom, zapraszam do współpracy! ;)

Ale w czym Ci tu pomóc? Odpal vegasa i montujesz nagrane materiały w jedno, ucinasz nieudane akcje i tyle. 

Za browarka to raczej nikt sie nie będzie w to bawił

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Ale w czym Ci tu pomóc? Odpal vegasa i montujesz nagrane materiały w jedno, ucinasz nieudane akcje i tyle. 

Za browarka to raczej nikt sie nie będzie w to bawił

Niektórzy robią to dla funu nawet za darmo, nie chce nie wiadomo czego. Nie mam komputera do tego typu rzeczy, wole oddać to komuś kto lubi się tym bawić ;)

Stay Trippin.

Opublikowano

Niektórzy robią to dla funu nawet za darmo, nie chce nie wiadomo czego. Nie mam komputera do tego typu rzeczy, wole oddać to komuś kto lubi się tym bawić ;)

"Mam kilka dobrych akcji które trzeba będzie nagrać i zmontować" - Czyli z tego co napisałeś rozumiem, że mam nagrać udawane frag movie i je po prostu tobie oddać tak?

Po co? Nikt takiego czegoś nie zrobi..

Opublikowano

"Mam kilka dobrych akcji które trzeba będzie nagrać i zmontować" - Czyli z tego co napisałeś rozumiem, że mam nagrać udawane frag movie i je po prostu tobie oddać tak?

Jemu pewnie chodzi o to aby odpalic demko gdzie zrobil 1v5 i potem to nagrac jakims frapsem czy cos 

Opublikowano

na dole ci wyjaśnił chłop bo chyba mało czaisz..

Stay Trippin.

Opublikowano

Nie gram w ten syf więc nie wiem, ale radziłbym Ci przenieść temat do "od użytkowników do.." w kategorie zlecenia, nikt Ci tu takiego czegoś nie zrobi, szczerze to nawet za krate piwa :D

Polecam vegas 13 + geforce experience do nagrywania i po sprawie. 1-szy mój frag movie z BF1 na tym zrobiłem i jak na pierwszy raz to bardzo dobrze sie prezentuje.

Opublikowano

Nie gram w ten syf więc nie wiem, ale radziłbym Ci przenieść temat do "od użytkowników do.." w kategorie zlecenia, nikt Ci tu takiego czegoś nie zrobi, szczerze to nawet za krate piwa :D

Polecam vegas 13 + geforce experience do nagrywania i po sprawie. 1-szy mój frag movie z BF1 na tym zrobiłem i jak na pierwszy raz to bardzo dobrze sie prezentuje.

Dobra przerzuce jednak ten temat, bede szukal szczescia :D dzięki.

Stay Trippin.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...