Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lossy / Cofki

TinaMK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od pewnego czasu (jakiegoś miesiąca bądź więcej) borykam się z cofkami w cs:go, jest to irytujące ponieważ gdy złapie mnie podczas rzucania granatu bądź spray'owania wszystkio się że tak powiem, "psuje"
przeszukałem wszystkie tematy na internecie na ten temat... posprawdzałem wszystkie komendy, skanowanie komputera, defragmentacja, dużo wolnego miejsca na dysku (150gb), spójność plików gry, wciąż nic

Posiadam internet z multimedii (niestety) 65/3.5 (coś koło tego, między 3 a 3.5 wysyłanie)

Sprawdzałem komendy takie jak:

Rate "128000" (miałem 786432) lecz myslalem ze to z tego powodu wiec zmienilem na 128000, pomimo iz na faceit league serverach samo zmienia mi na jakos 196608 bodajze

cl_updaterate 128

cl_cmdrate 128

cl_interp_ratio 1

cl_interp 0

cl_forcepreload 1

Sęk w tym, że gram i na dm'ach lub na serverze oficjalnym faceit bądz innym bądz mm, raz lub więcej na runde (czasem rzadziej czasem częsciej dostaje cofke i w czasie cofki mam np 11% loss

dzis wchodzilem na server mialem przez chwile choke 15% a czasem gdy ruszam z respa trzyma mi się loss 3,4,5% przez 5-10 sekund

internet chodzi jesli o to chodzi pobiera nawet na maksymalnych prędkościach, idzie po kablu

nie wiem co jeszcze dodać, po prostu, co znalazłem na internecie, bądź sam uznawałem za przyczyne, próbowałem robić

Będę wdzięczny gdy ktoś zna jeszcze jakies inne możliwe sposoby które mogłyby pomóc

Dziękuje i pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...