Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iPhone czy Samsung pod Pokemony?

Domino!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam pytanko. Mam aktualnie iPhone 6S 64GB i podczas grania w pokemony bateria strasznie się popsuła (telefon potrafi wyłączyć się przy 30%). Nie wiem czy zmienić telefon na Samsung Galaxy S6 32 GB - lepsza bateria + lepsze apki do skanowania których nie ma na iOS (PokeMap, PokeAlert).

Co myślicie, zmieniać telefon czy może nie zmieniać i wstrzymać się z baterią i apkami?

Opublikowano

Nigdy bym nie wzial Samsunga, bateria to nie wina pokemonow. Byly jakies wspominki, ze to wada modelow 6S :P

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Nigdy bym nie wzial Samsunga, bateria to nie wina pokemonow. Byly jakies wspominki, ze to wada modelow 6S :P

wada jabłka. 5s 32GB, bateria wyłącza się nawet przy 45%, potem uruchomienie i 27% :) Tel. mam od nowości. Nie zmieniałbym telefonu pod poksy, tym bardziej samsunga

SNq6Ku7.png

Opublikowano

wada jabłka. 5s 32GB, bateria wyłącza się nawet przy 45%, potem uruchomienie i 27% :) Tel. mam od nowości. Nie zmieniałbym telefonu pod poksy, tym bardziej samsunga

@haker2003 uzywam telefonow apple od 4 i zmieniam zawsze przy wyjsciu nowego modelu, nigdy nie mialem takich problemow

lubie sie spowolnic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...