Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[4Story] Serwer prywatny 4Ancient

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-1540748-0-40753900-1481139448.png

Witajcie

Pamiętacie czasy, gdy nie było Gor, przedmiotów 40 a maksymalny poziom ulepszenia wynosił 24?
Czasy kiedy przedmioty poniżej +20 miały jakąkolwiek wartość?
Zapewne znaleźliście się tu gdyż szukaliście serwera na starym patchu.
Dlatego z radością chciałbym przedstawić Wam serwer 4Ancient

Informacje

Doświadczenie:
480% Doświadczenia z misji (powyżej 80 poziomu 520%)
180% Doświadczenia z przeciwników

Ulepszanie:
+1 do +7 100%
+8 do +10 85,5%
+10 do +13 27,3%
+13 do +16 12,3%
+16 do +20 4,75%
+20 do +24 2,25%

*Bez eliksiru szczęścia

-Strona została przetłumaczona strona na język Polski.
-Maksymalny level 90
-Niektóre klasy zostały lekko zmodyfikowane
-
Posiadamy pełne spolszczenie gry które możecie pobrać na naszej stronie!

-Posiadamy unikalny koncept
-Efekty wierzchowców
-Serwer ts3/discord.
-Chętnie słuchamy pomysłów naszych graczy
-Reagujemy natychmiastowo, każdy gracz jest dla nas ważny
-

-Unikamy modelu gry pay to play, wszystko można zdobyć za darmo:
*Formuły mistrza i Eliksiry szczęścia można uzyskać na drugiej bitwie,
narvashi,arahur, 
zakupić za punkty bonusowe oraz punkty osiągnięć

*Tynki można uzyskać ze skrzynek z bossa na td, z turniejów które odbywają się codziennie,
z łez bogini, oraz tak samo jak w przypadku mikstur szczęścia oraz formuł mistrza,
można je zakupić za Bp oraz PO

*Odczynniki arkanea można uzyskać z 2b,narvashi,arahur

Więcej dowiecie się na naszych portalach społecznościowych
i na oficjalnej stronie serwera!

Discord: https://discord.gg/F5cQ6T6
Ts3: ts.4ancient.eu

Patch : Champions of iberia (3.4)

post-1540748-0-40753900-1481139448.png

Opublikowano

@guzaczek14
Wszystkie informacje zostały podane, rate jest podany na filmiku wprowadzającym

Doświadczenie:
480% Doświadczenia z misji
180% Doświadczenia z przeciwników

Ulepszanie:
+1 do +7 100%
+8 do +10 85,5%
+10 do +13 27,3%
+13 do +16 12,3%
+16 do +20 4,75%
+20 do +24 2,25%

Bez eliksiru szczęścia!

Po wspomnianych powyżej problemach z serwerem utraciliśmy niestety sporą ilość graczy.
Staramy się to naprawić urozmaicając Wam rozgrywkę.

Warto również zaznaczyć, że na poziomach 80-90 doświadczenie za misje jest zwiększone do 520%

Na wszelki wypadek dodamy to do posta :)

Mamy nadzieje, że nas odwiedzisz!

Zapraszam również na naszego Discorda gdzie chętnie odpowiem na wszelkie pytania (https://discord.gg/F5cQ6T6)

Z poważaniem
Quty 4Ancient Polska

Opublikowano

@4Ancient Polska

Grałem, całkiem spoko.
do czasu kiedy serwer upadł, przez włam na stronę

Na pewnym znanym forum wisiała wasza strona wraz z bazą danych, która zawierała LOGIN, HASŁA, ADRESY IP, NUMERY TRANSAKCJI PPAL i wiele innych informacji nt użytkowników, którzy grali na waszym serwerze.

4Ancient nie zadał sobie żadnego trudu żeby serwer dobrze zabezpieczyć      baaa  hasła wszystkich użytkowników były zapisane w bazie danych jako zwykły tekst, nie użyli nawet żadnego rodzaju hashu co jest właściwie niedopuszczalne. Nie dość że hakerzy po włamie do bazy mieli dostęp do wszystkich haseł od tak, to jeszcze administracja mogła sama je podglądać  ...

Pozdrawiam i nie polecam

PS. Tak mam jeszcze tą bazę danych i w każdej chwili mogę ją tu wrzucić jako dowód.

PS2. Byłe hasło admina 'xPassword-1234'    (naprawdę? ja się pytam k***a, naprawdę?)

Opublikowano

Zdajemy sobie sprawe z tego jak wpływa to na naszą niekorzyść
Warto jednak dodać, że za atakiem stał przyjaciel właściciela serwera.
Podesłał mu trojana i przejął władzę.
Był to oczywiście błąd, że mieliśmy wszystkie pliki na jednej maszynie lecz te czasy już minęły.
Ciągle pracujemy nad poprawą zabezpieczeń.
Liczymy, że uda nam się odbudować wasze zaufanie.

Z wyrazami szacunku.
Quty 4Ancient Polska

Opublikowano

@4Ancient Polska

Grałem, całkiem spoko.

Na pewnym znanym forum wisiała wasza strona wraz z bazą danych, która zawierała LOGIN, HASŁA, ADRESY IP, NUMERY TRANSAKCJI PPAL i wiele innych informacji nt użytkowników, którzy grali na waszym serwerze.

4Ancient nie zadał sobie żadnego trudu żeby serwer dobrze zabezpieczyć      baaa  hasła wszystkich użytkowników były zapisane w bazie danych jako zwykły tekst, nie użyli nawet żadnego rodzaju hashu co jest właściwie niedopuszczalne. Nie dość że hakerzy po włamie do bazy mieli dostęp do wszystkich haseł od tak, to jeszcze administracja mogła sama je podglądać  ...

Pozdrawiam i nie polecam

PS. Tak mam jeszcze tą bazę danych i w każdej chwili mogę ją tu wrzucić jako dowód.

PS2. Byłe hasło admina 'xPassword-1234'    (naprawdę? ja się pytam k***a, naprawdę?)

bo to jest niebezpieczny serwer trzeba byc chorym zeby tam grac.Pewnie padnie za jakis czas znowu 

v4story.com BEST oldschool server ever!
Join now
http://v4story.com/!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

@4Ancient Polska

Grałem, całkiem spoko.

Na pewnym znanym forum wisiała wasza strona wraz z bazą danych, która zawierała LOGIN, HASŁA, ADRESY IP, NUMERY TRANSAKCJI PPAL i wiele innych informacji nt użytkowników, którzy grali na waszym serwerze.

4Ancient nie zadał sobie żadnego trudu żeby serwer dobrze zabezpieczyć baaa hasła wszystkich użytkowników były zapisane w bazie danych jako zwykły tekst, nie użyli nawet żadnego rodzaju hashu co jest właściwie niedopuszczalne. Nie dość że hakerzy po włamie do bazy mieli dostęp do wszystkich haseł od tak, to jeszcze administracja mogła sama je podglądać ...

Pozdrawiam i nie polecam

PS2. Byłe hasło admina 'xPassword-1234' (naprawdę? ja się pytam k***a, naprawdę?)

bo to jest niebezpieczny serwer trzeba byc chorym zeby tam grac.Pewnie padnie za jakis czas znowu

Teraz to dowaliłeś... Sami lepsi nie jesteście.

PS: CZEKAM NA DOWODY LEGALNOŚCI WASZYCH PLIKÓW

userbarwb.png

Opublikowano

Warto zaznaczyć, że jest to stara baza danych, dane serwera zostały wykradzione w wyniku włamu przez przyjaciela właściciela serwera, przerzucił tam trojana przez co uzyskał dostęp do wszystkiego.
Obecnie wszystko działa na osobnych maszynach, wkrótce będziemy inwestować w kolejną.
Odpowiadając @officialv4story poznaliśmy już was od tej prawdziwej strony, konkurencja zawsze dobra sprawa, ale stać was na coś więcej niż ataki ;)
@trylek @mrbrick ponownie dzięki wielkie.
Z poważaniem
Quty 4Ancient Polska

Opublikowano

@v4storyofficial
Kłamanie to bardzo w waszym stylu.
Nagle z Arazem jesteście na dobrych relacjach? Szkoda, że jeszcze niedawno Viktor na nich cisnął.
Szkoda również, że na większości grup z jego powodu powstaje regulamin z powodu flamewaru i oczernianiu innych.
Nie jesteście tymi świętymi, sam fakt współpracy z darkie'm mówi wiele za siebie.
Normalnie życzyłbym miłego dnia ale chyba sobie odpuszcze.
Nie zmuszajcie mnie po prostu do wstawiania screenshot'ów na których widać co Viktor robi.

Quty 4Ancient Polska

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Najzabawniejsza w tym wszystkim jest wasza prezentacja.

Unikamy modelu gry pay to play, wszystko jest do kupienia za darmo

-Strona została przetłumaczona strona na język Polski.

Jak dla mnie slabo to wyglada, widac ze prezentacja zostala napisana w stylu " bedzie to bedzie pewnie to idioci i zaden nawet tego nie przeczyta ".

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@Up

Z tego co wiem to serwer i tak chyba już padł więc luz.

Serwer jak najbardziej stoi i ma się dobrze,jedynie zespół przeszedł lekką transformację z uwagi na fakt, że byli członkowie byli nie za bardzo aktywni.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Serwer stoi już od roku, osób gra dużo, nie trzeba wydawac zadnych pieniedzy by zarobic na eq (tynek i tak nie ma itemshopie, tylko drop). Najwięcej osób gra podczas ferii/eventów, ponieważ każdy ma wystarczająco czasu by sobie pozwolić na gierke.

Polecam jak najbardziej.

mpcforum.jpg

• Biter. zmienił(a) tytuł na [4Story] Serwer prywatny 4Ancient

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...