Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z włączeniem CS:GO

122123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Gdy wczoraj chciałem włączyć cs:go normalnie w znajomych pokazuje się mój nick ( xxxxxxx Gra w Counter-Strike Global Offensive ).

Ale wraz z upływem czasu pokazuje się mój nick i że jestem ONLINE ( xxxxxxxxxxx jest Online ).

Po prostu gdy klikam Uruchom , gra się nie uruchamia.

Próbowałem :

Reinstall cs go , pożniej reinstall CAŁEGO steama , i na nowo zainstalowanie cs go , to nie pomogło. Robiłem również "sprawdzenie spojnosci plikow"

Licze na pomoc :p

Opublikowano

@UP Dzięki poszukam.

Działał Ci wcześniej CS ? Kupiłeś czy masz udostępnionego ?

Działał grałem , nie udostepniony.

Opublikowano

Masz otworzyć grę z pliki .exe w folderze z CS:GO. Wyskoczy ci, że ci brakuje takiego .dll . Wchodzisz w panel sterowania, usuwasz MS c++ redistributable. Wchodzisz tu https://www.microsoft.com/de-de/download/details.aspx?id=40784  pobierasz wersję 2k13. Tak samo mimo tego, że masz 64bit system to prawdopodobnie będziesz musiał reinstalnąć 32bit wersję (x86).

Jak nie wiesz o co chodzi to zostaw to, bo Valve już pracuje nad rozwiązaniem. W nocy pewnie będzie łatka.

Opublikowano

Teraz pojawil sie nowy problem , gdy chce wlaczyc lapka to wlacza sie 20min i nic,

ciagle napis startowy LENOVO , gdy zresetuje pojawiaja sie opcje zaawansowane tj uruchom win 10 , przywroc itp gdy klikne te powroc do win10 czekam aktualnie ok.27minute i nic. ciagle ten napis lenovo.

jesli ktos wie co sie stalo niech napisze , odrazu mowie ze przywrocenia do stanu pocz. nie zrobie bo mam wazne pliki na lapkupost-1080167-0-89962200-1481312396_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...