Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy transfer z Rosji na EUNE

Kaerad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigdy w lolu nic nie będzie darmowe chyba że jakies skorki na iles tam lat LoL'a swieta itp itd. Ale raczej transfery nigdy.

Opublikowano

@qqqqqqqqqqqq Jak nie wiesz to się nie udzielaj, nie tak dawno był darmowy transfer z Rosji na Eune...

@topic Nie wiadomo

Nigdy w lolu nic nie będzie darmowe chyba że jakies skorki na iles tam lat LoL'a swieta itp itd. Ale raczej transfery nigdy.

Opublikowano

Pamiętam jak w sezonie 4 z ziomeczkami poszliśmy z EUNE na Turcję  ^^ , więc może i bęzie za friko z Ruskich 

Opublikowano

Że niby nie ma nic za darmo?;v 

Jak dopiero wprowadzali rosyjski region, przeniosłem się tam z kumplem, było nawet fajnie odblokowane wszystkie postacie i IP boosty. Po tygodniu zacząłem się już denerwować bo nie wiedziałem co piszą (kwadraty) i napisałem do riotu czy mogliby przenieść mi konto bo nie moge sie porozumieć z graczami z rosji i mnie przenieśli ;p

Przez ten okres nadropiłem sobie troche IP, miałem wszystkie champy odblokowane, a po powrocie na eune zostały mi jeszcze darmowe skiny (caitlyn volibear i sejuani) 

tyle <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...