Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klawiatura nie jest wykrywana przez windowsa.

NyanBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po podpięciu klawiatury Modecom volcano lanparty wyskakuje error mówiący o tym, że nie rozpoznano urządzenia usb. Próbowałem podpinać pod inne porty usb, lecz to nic nie zmienia. Producent jest na tyle wspaniałomyślny że nie udostępnił sterowników do pobrania.

Opublikowano

Bo nie potrzebuje, problemem jest system do którego nie zainstalowałeś sterowników albo są uniwersalne nie działające z klawiaturą. 

Zwykle są problemy w systemach w których podłączano i instalowano wiele urządzeń na USB. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Bo nie potrzebuje, problemem jest system do którego nie zainstalowałeś sterowników albo są uniwersalne nie działające z klawiaturą. 

Zwykle są problemy w systemach w których podłączano i instalowano wiele urządzeń na USB. 

Czyli co mam zrobić aby zaczęła działać. Pierwszy raz spotkałem się z takim problemem.

Opublikowano

Wygląda na to, że klawiatura jest uszkodzona. Przed chwilą testowałem ją na innym komputerze i występuje ten sam błąd.

Opublikowano

Wcale nie musi być uszkodzona, wystarczy że szarpałeś kablem albo mocniej uderzyłeś klawiaturą albo w klawiaturę.

Masz gwarancję to reklamuj

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Jutro postaram się ją oddać na gwarancję. Dodam jeszcze, że po podpięciu podświetla się, lecz gdy wciśnie się jakiś klawisz na chwilę gaśnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...