Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Hosting

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie jaki hosting do Minecraft'a polecacie ? chcę jak najtaniej np 30-100zł, dużo RAMu wraz z stroną internetową serwera sklep itp, ip najlepiej bez żadnych .ench itp ew tania domena i z dobrą maszyną :D.

EasyYT.pl     1.7-1.8      MediumHC     Autorskie Pluginy

Opublikowano

Domena .pl z OVH za pierwszy rok płacisz 12zł a za przedłużenie gdzieś w okolicach ~40zł.

Jeśli masz do wydania do 100zł to nie bierz hostingu, najlepiej na początek jakiś VPS np. tez może być z OVH - napisz do Nich i oni Ci doradzą jaka oferta będzie idealna.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o hosting to polecam Enderchesta. Nie mam z nim żadnych problemów, ping dobry, nie oszukują co do maszyny.

Też tak myślę lecz, mają dosyć mało ramu oraz jak płaciłem 40-50 zł to przy 10+ osobach wywalało itp.

Domena .pl z OVH za pierwszy rok płacisz 12zł a za przedłużenie gdzieś w okolicach ~40zł.

Jeśli masz do wydania do 100zł to nie bierz hostingu, najlepiej na początek jakiś VPS np. tez może być z OVH - napisz do Nich i oni Ci doradzą jaka oferta będzie idealna.

Tak szczerze nie chcę mi się w to bawić, wolę jakiś hosting :/.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o hosting to polecam Enderchesta. Nie mam z nim żadnych problemów, ping dobry, nie oszukują co do maszyny.

Też tak myślę lecz, mają dosyć mało ramu oraz jak płaciłem 40-50 zł to przy 10+ osobach wywalało itp.

No to jak wywalało przy +10 osobach to się nie dziw, pluginy z internetu są tak do dupy że nawet ich się nie opłaca wgrywać :D

Opublikowano

No to jak wywalało przy +10 osobach to się nie dziw, pluginy z internetu są tak do dupy że nawet ich się nie opłaca wgrywać :D

Nie brałem z internetu kolega mi robił autorskie, grało na serwerze 30-40 osób i czasami wywalało a jak było 10-20 graczy to wgl wywalało nie wiem czemu logi nic nie wykazały niepokojącego.

Opublikowano

Sprawdź ofertę VPS KVM od lvlup.pro bardzo dużo osób ją poleca i wydaje się ona jedną z lepszych w tym przedziale cenowym. Jeżeli chcesz mieć dostęp do panelu z poziomu którego wszystko zrobisz to sprawdź ich ofertę hosting minecraft, a domenę najtaniej kupisz na ovh tak jak ktoś wcześniej wspomniał.
https://lvlup.pro/oferta/vps-kvm-game-pro/
https://lvlup.pro/oferta/hosting-minecraft/

Opublikowano

Tak jak kolega pisze, OVH. Za 87zł mamy 2 rdzeniowy wydajny procesor z taktowaniem 2,4 do tego aż 12GB ramu. Bardzo dobre łącze, dobra zapora. 

Jeśli chcesz przepłacać a i tak dostawać g.... to proszę bardzo. mogę Ci skonfigurować całą maszynę jeśli nie potrafisz.

Sprawdź ofertę VPS KVM od lvlup.pro bardzo dużo osób ją poleca i wydaje się ona jedną z lepszych w tym przedziale cenowym. Jeżeli chcesz mieć dostęp do panelu z poziomu którego wszystko zrobisz to sprawdź ich ofertę hosting minecraft, a domenę najtaniej kupisz na ovh tak jak ktoś wcześniej wspomniał.

https://lvlup.pro/oferta/vps-kvm-game-pro/

https://lvlup.pro/oferta/hosting-minecraft/

Za mniejszą cenę na OVH ma lepsze parametry, gdyż lvlup dzierżawi serwery od OVH.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...