Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niska żywotność baterii Pokemon GO Plus

adi92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem sobie pokemon go plus.. no i... odpaliłem zegarek i lapałem poksy i do czasu rozładowania bateri w nim (bateria taka jak do glukometrów itp, okrągła mała) czyli jakieś ponad 10h, zaczęło pikać, że żywot jej dobiega końca.. no to pomyślałem, że nowa bateria no to może szybciej paść i pojechałem zegarmistrz mi zalożył nowkę za 8 zł i dzisiaj pierwszy raz założyłem zegarek.. pochodziłem z 2h i znowu pika że bateria słaba... nie wiem co jest grane? czy ten zegarek serio jest taki gowniany czy kupic baterie za 100zl o ile takowa jest?! co poradzicie?

Opublikowano

Trochę dziwne że tak szybko, ale nie znam zużycia mocy urządzenia pokemon go plus, tak wiec dopóki nie podasz danych o zużyciu to nikt nie pomoże raczej kto nie ma pokemon go plus :)

Jak masz na pudełku zużycie mocy to podaj i wtedy można odpowiedzieć :)

Maruusek.png

Opublikowano

hmm dzisiaj odpalilem znowu zegarek i bateria niby pelna.. to chyba jakis blad mialem w aplikacji albo nie wiem..

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Zależy, ale jak po otwarciu odrazu go sparowales i zaczoles grac to sie nie dziwie jak ladowales to dziwne, bo centrum pokemon go w nintendo sie chwalilo zywotnoscia baterii, twoj zestaw moze byc najwyrazniej uszkodzony albo pobrostu twoj zegarek nie byl naladowany do konca. Napisanie w pomocy technicznej powinno jak kolwiek pomoc. Ale wątpie, obslugują ją boty. Powinno to być błąd parowania ale nie wiem. Pomoc techniczna i poszperanie w parowaniu powinno zalatwic sprawe.

Pomoglem? Daj plusa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...