Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na ile mogę dostać bana?

kolosik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

sytuacja jest taka. Grałem rankeda i kiedy dostałem ganka od 3 osób zacząłem uciekać przez całą mapę aż do zarośli na bocie https://scr.hu/0qon5/uwmcp. Oczekiwałem pomocy od mf i lux, które były przy wieży np użycie przez Lux Stuna lub bombardowania od mf. Nie dostałem tej pomocy i zginąłem. Napisałem 10linijek wypełnionych znakami zapytania i pingowałem. Podejmowałem próbę rozmowy z tymi graczami, ale mieli mnie gdzieś to pisałem takie rzeczy "przegram ci grę" i kilka przekleństw. Oczywiście nie feedowałem, ale skończyłem ze słabymi statami. Czy mogę otrzymać perm bana?

sygnatura.png

POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

Nie. Mogą Cię jedynie zreportować za spam, ale o perm banie nie ma mowy. Skoro nie ginąłeś specjalnie i nie trollowałeś to nie masz czym się martwić.

Perma raczej nie max bana na 14 dni

A tego bana to niby za co? Przecież nie zrobił niczego takiego, co zasługiwałoby na bana. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie. Mogą Cię jedynie zreportować za spam, ale o perm banie nie ma mowy. Skoro nie ginąłeś specjalnie i nie trollowałeś to nie masz czym się martwić.

A tego bana to niby za co? Przecież nie zrobił niczego takiego, co zasługiwałoby na bana. 

Mówię że maksymalnie mógłby dostać bana na 14 dni, ale na pewno nie perma. I jakby te "słabe" staty wyglądały np 1/20 to raczej by dostał tego na 14 dni.

Opublikowano

Jeśli wcześniej nie robiłeś flame, to żądnej kary nie dostaniesz. A jeśli nazbierało Ci się więcej takich akcji, i jest to pierwszy raz to chat restrict na 10 albo 15 gier dostaniesz.

@Edit - jak nie dostałeś za to reporta to nic ci nie zrobią.

Opublikowano

Mówię że maksymalnie mógłby dostać bana na 14 dni, ale na pewno nie perma. I jakby te "słabe" staty wyglądały np 1/20 to raczej by dostał tego na 14 dni.

Jeżeli grał ale mu nie szło to nie ma na to szans. Gdyby Riot dawał bana każdemu kto ma słabsze staty to by ludzi w tej grze nie było.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

To by była moja pierwsza kara. Chyba ich wyzywałem, ale nie jestem pewny. Moje staty to 2:15 i najwięcej asyst po supporcie. Generalnie gram o wiele lepiej, ale nie przyłożyłem się po tym co na tym bocie odwalili mi. Report poszedł od 1 lub 2 osób.

sygnatura.png

POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

To by była moja pierwsza kara. Chyba ich wyzywałem, ale nie jestem pewny. Moje staty to 2:15 i najwięcej asyst po supporcie. Generalnie gram o wiele lepiej, ale nie przyłożyłem się po tym co na tym bocie odwalili mi. Report poszedł od 1 lub 2 osób.

To w sumie zależy jak to Riot rozpatrzy. Jeśli uznają, że nie grałeś celowo trollująć i feedując to nie dostaniesz bana, a jeśli tak to coś tam Cię czeka.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

No niby tak, bo pozostałe 2 osoby niczym nie zawiniły i cierpiały. Ale ja takiego czegoś nie lubie. Ludzie w silverze powinni wiedzieć, że jest takie coś jak mapa. 

sygnatura.png

POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

Powiem ci że to zależy na kogo trafisz.

Ja np flamilem co grę i dostałem chat restricta na 75 gier. A jak grałem na koncie kolegi i flamilem thresha 1/20 to dostał (kumpel) bana na 14 dni. Wiec to zależy tak naprawdę od fuksa.

Ps. Juz nie wyzywam. Nauczyło mnie to pokory xD.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...