Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cholernie denerwujace lobby

TyTaS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc wszystkim, mam problem z lobby, gdy wyszukuje mecz wchodze do lobby mam ponad 60fpsow wszystko chodzi plynnie, jednak wszyscy gracze lagguja lataja po mapie, maja dziwne teleporty, gdy zostaje 30-10 sekund do rozpoczecia meczu, wywala mi gre z komunikatem "You have been Disconnect" czy cos takiego... i gre wywala do pulpitu. Lub udaje mi sie wejsc do meczu, lecz jak juz pojawie sie na niebie, nie mam spadochronu po czym umieram przy ladowaniu :) (mimo ze gra dziala w 60+ fpsach stalych!

Moj komp ;
Intel i7 3.0GHz 5550
8GB RAM
HDD 1TB
Windows 8.1 (nie piracki)
GeForce GTX 950m
Internet 10mb z Orange.
Reinstall gry nie pomogl, aktualizacja sterownikow, reinstall net frameworków, direxa, wylaczenie antyvirusa.
Prosze o pomoc. :(

Opublikowano

Czesc wszystkim, mam problem z lobby, gdy wyszukuje mecz wchodze do lobby mam ponad 60fpsow wszystko chodzi plynnie, jednak wszyscy gracze lagguja lataja po mapie, maja dziwne teleporty, gdy zostaje 30-10 sekund do rozpoczecia meczu, wywala mi gre z komunikatem "You have been Disconnect" czy cos takiego... i gre wywala do pulpitu. Lub udaje mi sie wejsc do meczu, lecz jak juz pojawie sie na niebie, nie mam spadochronu po czym umieram przy ladowaniu :) (mimo ze gra dziala w 60+ fpsach stalych!

Moj komp ;

Intel i7 3.0GHz 5550

8GB RAM

HDD 1TB

GeForce GTX 950m

Internet 10mb z Orange.

Reinstall gry nie pomogl, aktualizacja sterownikow, reinstall net frameworków, direxa, wylaczenie antyvirusa.

Nie oszukuj tylko zmien ten drewno laptop bo na tym mozesz miec mac 20 fps na low... Zmien kompa i odpal ponownie i zobaczysz ze rozwiazanie magicznie zostanie naprawione

Opublikowano

Moj komp ;

Intel i7 3.0GHz 5550

8GB RAM

HDD 1TB

GeForce GTX 950m

Internet 10mb z Orange.

Nie oszukuj tylko zmien ten drewno laptop bo na tym mozesz miec mac 20 fps na low... Zmien kompa i odpal ponownie i zobaczysz ze rozwiazanie magicznie zostanie naprawione

Tylko, że on ma dobry laptop !

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Co ty mi tu piehdolisz ze slaby lapek :) ta gra to jedno wielkie scierwo :) gorzej zoptymalizowana gra DayZ mi lepiej chodzi od tego czegos.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...